promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi lerántotta a leplet a hazugságokról, most mindent elmondott Krausz Gáborról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy mélyinterjúban reagált az elmúlt hónapok történéseire és tiszta vizet öntött a pohárba az őt ért támadások kapcsán.

Az utóbbi időben a csapból is Tóth Gabi és Krausz Gábor folyik. Bár a sztárpár már tavaly bejelentette a válását, azóta is nap mint nap újabb történetekkel kerülnek a bulvárlapok címlapjára.

Mint azt már tudjuk a válást követően Tóth Gabi még nyáron lelt új párra a Fricska táncegyüttes egyik tagja Papp Máté Bence személyében, Krausz Gábor pedig mindössze néhány héttel ezelőtt vállalta fel szerelmét Dancing with The Starts-beli partnerével, Mikes Annával, akivel már előzetesen is összeboronálta őket a közvélemény.

A sztárséf a válás kapcsán nemrégiben azt mondta, hogy a négyéves kislánya érdekeit akarta szem előtt tartani, ezért nem mondott semmit a Gabival történtekkel kapcsolatban és ezután sem fog, volt felesége azonban most a Mandinernek adott videós interjújában ennél jóval több dolgot elárult kapcsolatuk megromlásáról.

Az énekesnő az interjú során bevallotta, hogy a házasságuk alatt többször is szakítottak a sztárséffel, azok azonban nem voltak véglegesek, és mindig adtak egy újabb esélyt egymásnak a kislányuk miatt. Gabi ugyanakkor kifejtette, hogy már a kapcsolatuk alatt tudta, hogy véget ért a házassága és már közben meg is gyászolta azt. Szerinte inkább lakótársként éltek együtt Krausz Gáborral az utolsó időkben.

Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom

- szemlézte a Blikk az énekesnő mondatait.

Az interjú során Gabi azt is kifejtette, hogyan bontakozott ki a szerelem közte és Papp Máté Bence között.

Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt... Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom

– mesélte Gabi.

Az énekesnő a válása kapcsán még kifejtette, hogy érezte, hogy nagy visszhangja lesz annak, ami köztük történt Krausz Gáborral, de arra ő sem számított, hogy ennyire felkapja a témát a média. 

Az interjú egyik legérdekesebb pontja azonban az volt, amikor Gabi elmesélte, hogyan mondta el kislányának, hogy elválnak a szülei.

Elmondtam neki, hogy anya és apa így már nem, de anya nagyon boldog, és apa is boldog lett. Mindenki megtalálta a társát most. Abban bízzunk, hogy mindenkinek megadatik az, ami elsőre nem sikerült

– mondta el őszintén az interjúban Tóth Gabi.

A teljes interjú az alábbi videóban tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás