promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem hallgat tovább Tóth Gabiról, eddig nem mondta el mi történt valójában köztük, de most megtörte a csendet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor végre megszólalt a Tóth Gabival való válásáról.

Az elmúlt hetekben, hónapokban nem volt olyan nap, hogy Tóth Gabi vagy Krausz Gábor ne került volna a bulvárlapok címlapjára válásuk vagy éppen új kapcsolatuk részleteivel. 

Tóth Gabi még nyáron lelt új párra a Fricska táncegyüttes egyik tagja Papp Máté Bence személyében, Krausz Gábor pedig mindössze néhány nappal ezelőtt vállalta fel szerelmét Dancing with The Starts-beli partnerével, Mikes Annával, akivel már előzetesen is összeboronálta őket a közvélemény.

A Dancing with the Stars nyertes párosa egy közös éttermi fotóval fedte fel szerelmét és a Szépség és a szörnyeteg egyik gyönyörű sorával üzenték meg, hogy vélhetően egy párt alkotnak. Ekkor azonban még nem volt biztos semmi, a sztárséf volt felesége Tóth Gabi azonban rögvest megerősítette kapcsolatukat egy lap kérdésére, innentől pedig már nem volt visszaút Gábor és Anna számára.

"Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani."

- mondta új kapcsolatáról a történtek után Krausz Gábor, aki most ismét adott egy interjút, melyben az eddigieknél egy kicsit több részletet is elárult a Tóth Gabival való válásáról.

A válással kapcsolatban Gábor kifejtette, hogy sikerült mindenben megegyezniük Gabival, így békésen váltak el. A válóper pedig egy mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott.

A sztárséf a Mandinernek ezt követően elmondta azt is, hogy miért nem nyilatkozott sokáig a válással kapcsolatban. Szerinte mivel Gabival együtt mindketten ismert emberek és a szép pillanatokat is megmutatták az életükből, érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. A sztárséf azt mondta, hogy a négyéves kislánya érdekeit akarta szem előtt tartani, ezért nem mondott semmit a Gabival történtekkel kapcsolatban.

"Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintás­vadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért."

- mondta a lapnak Gábor, majd kiemelte azt is, hogy ő soha nem mondta el, hogy mi történt valójában köztük volt feleségével, ami valljuk be igen érdekes.

"Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában."

- emelte ki a sztárséf. Mindezek alapján pedig, ha csak Gabi nem szólja el magát, vélhetően soha nem tudjuk meg mi történt valójában a sztárpár között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás