promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Tóth Gabi nem bírja ki Krausz Gábor nélkül? Volt férjét még külföldre is követi a féltékeny énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor még külföldre is együtt készül?

Tóth Gabitól hangos mostanában az internet és a média is. Nem hiába, előző évben bejelentette, hogy elválnak a férjével, Krausz Gáborral, de a kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni. Hamar kiderült azonban, hogy az elhidegülés és a szakítás valójában már egy új szerelem miatt robbanhatott ki. Tóth Gabi ugyanis a nyáron új párra lelt, méghozzá a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Azóta már nem titkolják a kapcsolatukat, több fotót is megosztottak magukról. Ráadásul a TV2 színpadán mutatkoztak be először, a Sztárban sztár leszek!-ben voltak ők az extra produkció.

Gabival szinte mindig történik valami és közösségi oldalán is igencsak aktív, nem is olyan rég néhány régi fotót osztott meg magáról, amelyeken jól látható, hogy mennyit változott az elmúlt évek alatt. 

Ráadásul egy olyan dolgot is megosztott a rajongóival, amelyet lehetséges, hogy csak nagyon kevesen tudhattak róla. Az énekesnő imád síelni, ám korábban épp a téli sport miatt egy balesete is történt. 2024-ben azonban megfogadta, hogy leküzdi a félelmeit és újra síbotot fog majd. 

2024 nekem a félelmek leküzdéséről is szól .. 12 évvel ezelőtt volt egy nagy esésem, amiben csúnyán megsérültem és kórházba is kerültem akkor… azóta nem mertem síelni, pedig imádtam! Ezek a fotók 13 évvel ezelőtt készültek Obertauernben  a kedvenc síparadicsomomban.. anyát is elvittem egyszer.. most pedig visszatérek és leküzdöm a félelmeimet.  Megmutatom nektek majd egy-egy posztban, hogy milyen fantasztikus hely ez az Obertauern, mesélek még pár dolgot hamarosan

- olvasható Tóth Gabi Instagram-bejegyzésében. 

Az énekesnő szavai szerint hamarosan visszatér Ausztriába, mindez pedig azért is érdekes, mert korábbi férje, Krausz Gábor is az osztrákok felé vette az irányt a szakítás után. Sokszor egy ottani étteremben dolgozik, ingázik a két ország között. Tóth Gabi most ezzel próbál újra keresztbetenni kislánya édesapjának vagy ennyire nem bírja ki nélküle? A választ csakis ők tudják, mindenesetre egyáltalán nem lesznek messze egymástól a következő időkben, amikor Gábor Ausztriában főzi a finomabbnál finomabb falatokat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás