promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért várt eddig Krausz Gábor? Mikes Anna vehette rá a vallomásra, az ok egészen különleges
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyanúsan egybeesnek az időpontok, nehéz nem összefüggést gyanítani.

Bombaként robbantotta fel Magyarországot az a fotó, amit Krausz Gábor tett ki a 24 óráig elérhető Instagram történetébe: melyben egy Szépség és a szörnyeteg dalának egy sorával közölte a hihetetlent. Ő és Mikes Anna valóban egy pár, így végre valahára vált a tévénézők álma: egy általunk összeboronált Dacing with the Stars versenyzőpár a való életben is összejött egymással és a táncparketten kívül is folytatták a kapcsolatukat. Minden évadnak voltak ilyen szereplői, azonban minden esetben lufinak bizonyult a teória, egészen eddig.

A szerelmesek boldogsága azonban nem teljesen felhőtlen, Tóth Gabi szemmel láthatóan (bár ennek az ellenkezőjét nyilatkozta), még nem fogadta el az új helyzetet, annak ellenére sem, hogy ő találta meg előbb a boldogságot.

Sokakban felmerült, hogy bár végig egyértelmű volt a vonzalom, miért vártak eddig a vallomással és ez miért pont most történt meg? Ennek több oka is van, az kettőt maga Krausz Gábor is kifejtett. Felelős édesapaként nem akarta kitenni a kis Hannarózát egy esetlegesen kudarcba fulladó párkapcsolat nehézségeinek, főleg egy válás után, illetve az elszenvedett sérelmei után nem szeretett volna gyorsan haladni.

Vélhetően az is szerepet játszott a döntésében, hogy ismert emberként tisztában volt azzal, hogy mennyi figyelem irányul majd rá és szintén nem szerette volna azt, ha végül a kettőjük ismerkedése besül, válása után pedig a média a friss szakításról is kérdezgeti.

Az sem elhanyagolható tény, hogy nem olyan régen mondták ki hivatalosan a válást. Gábor is hagyomány- és családtisztelő ember, érthető hát, ha eddig a marginális pontig várni szeretett volna.

Akár az is közrejátszhatott, hogy az ünnepi időszak felerősítette a közöttük lévő érzéseket, ilyekor (az ünnepek alatt) mindenki érzelmesebb, óhatatlanul elgondolkozik az ember az érzelmein, szerettein, múltján, jövőjén. Az nem derült ki, hogy a karácsonyt vagy a szilvesztert együtt töltötték-e, de bárhogy is, végül ez közelebb hozta őket egymáshoz. Ha közösen tartották akkor a család és az összetartozás érzése segíthetett meghozni a döntést, ha pedig külön, akkor a távolság felerősíthette azt, ami összeköti őket.

Az évkezdés azonban mást is hozott, ami szintén sürgethette a szerelmeseket: Anna új tánccsoport indított, amely az Instagram története szerint nagy sikernek örvend és lássuk be: 20 csemete kíváncsi édesanyjával és édesapjával kerülni a témát és kitérni a kíváncsiskodó kérdések elől nem épp könnyű. Így pedig már csak a gratulációkat kell fogadnia, esetleg megnevezni azt a táncot, amikor először álltak úgy a parkettre, hogy tudták: ők ketten a tánc után is együtt akarnak lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás