promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem várt tovább, fontos titkot fedett fel Mikes Annával való kapcsolatáról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók sokáig nem érthették, miért történik minden így, de a sztárséf tiszta vizet öntött a pohárba.

A nagyvilágban mindennek oka van és minden okkal történik, csupán egy rakat alkalommal nem tudhatjuk, hogy éppen a szereplőket mi mozgatja. Az elmúlt hónapokban a magyarországi sajtótermékekben eterszámra jelentek meg hírek Krausz Gábor és Tóth Gabi válásával kapcsolatban, és bizony a felekről az után is rengeteget cikkeztek a médiában, hogy a bejelentés megtörtént, hiszen a mindketten csúcsprodukciókban szerepeltek a TV2-n. 

Krausz Gábor pedig olyan helyzetbe került, hogy egy gyönyörű táncpartnert is kapott a Dancing with The Stars című műsorban, és már nagyon hamar elkezdődtek a pletykák, hogy kettőjük között akár szövődhet is valami, a rajongók már nagyon korán elkezdtek kombinálni. És néha a műsorban mutatott produkciók kapcsán is elkezdődtek a közösségi médiában a beszélgetések, hogy lehet-e ez több, mint táncpartneri kapcsolat?

A Promotions-ön korábban egy szavazós cikket is készítettünk nektek, és az eredmény nagyon meglepő lett, hiszen több mint 2502 szavazat érkezett arra, hogy igen, együtt vannak, de nem akarják világgá kürtölni, écs csupán 660 szavazat érkezett arra az opcióra, hogy nincsenek együtt, és csupán pletykáról lehet szó a találgatások kapcsán.

IDE kattintva tudjátok elolvasni azt a cikkünket, amelyben még korábban ezt a témát körüljártuk tartalmasan.

A műsor véget ért, és végül Krausz Gábor és Mikes Anna zsebelte be a fődíjat, ők lettek az elsők, és sok rajongó ezután is akarta tudni, hogy mi lehet köztük. Ugyan az év véget ért, és sok interjú mellett néhány kisebb információcsokor kivételével nagyon konkrét információkat nem kaphattunk arról, hogy végülis lehet-e több ez a jó kapcsolat esetleg több az elkövetkező időszakban majd.

Az elmúlt napokban azonban nagyon sok hír jelent meg Krausz Gáborról és Mikes Annáról, Krausz Gábor pedig azt is elárulta most, hogy eddig azért nem beszéltek kapcsolatukról, mivel még ismerkedési fázisban voltak. És addig nem szeretett volna semmit felvállalni, amíg nem biztosak az érzései. A TV2 telefonon érte el a séfet.

Még több érdekesség érdekel Mikes Anna és Krausz Gábor egymásra találásáról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás