promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt mégis hogy képzelte a TV2? Majdnem a csatorna miatt hiúsult meg Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csatorna váratlan lépéssel állt volna a két fiatal közé, de Krausz Gábor ezt nem engedte.

Hónapokon keresztül tartotta lázban Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata a közvéleményt. Kétételmű nyilatkozataik, szerelmes összenézéseik, pikáns táncaik és kettőjük macska egér játéka soha nem látott érdeklődést váltott ki a tévénézőkből és minden túlzás nélkül aligha akadt olyan ember, aki ne drukkolt volna nekik egyrészt a táncos műsor megnyeréséért, másrészt pedig azért, hogy ők ketten a való életben is egy boldog, kiegyensúlyozott párt alkossanak.

Sokan már ekkor úgy gondolták, hogy a csatorna kicsit belenyúlt a dolgokba, mivel a hírek szerint Mikes Anna is a szinglik táborát erősítette, Krausz Gáborról pedig pontosan tudjuk, hogy nem sokkal a műsor előtt szakítottak feleségével Tóth Gabival, így igazán ideális volt kettőjüket összetenni, garantált volt, hogy az emberek elkezdenek kombinálni.

Felmerült tehát a gondolat, hogy a TV2 kedvesen manipulálta a műsort, amiből természetesen ők is jócskán profitáltak: tényleg rengeteg embert szögezett a képernyő elé a Dancing with the Stars, tömegek beszéltek, cikkeztek róla. Most azonban a Telenovella magazin kifejezetten érdekes esetről számolt be, ami egészen más megvilágításba helyezi azt, hogy a TV2-nek milyen tervei voltak kettőjük párosával. Mint kiderült, Krausz Gábort még egy műsorban szerették volna szerepeltetni, még hozzá nem is akármiben: a Nagy Ő főszerepét szerették volna a sztárséfre bízni, ami több szempontból is igen remek fogás lett volna. Egyrészt a vele történtek miatt mindenki kíváncsi volt Krausz Gáborra, másrészt a válás bejelentése után a magyar hölgyek nem rejtették véka alá véleményüket, szinte megrohamozták Gábort a párkereső szebbnél szebb lányok, hogy segítsenek enyhíteni a házassága vége miatt érzett szomorúságát.

A Dancing with the Stars vége után került sor a tárgyalásokra, ahol a TV2 már sejthette volna, hogy Mikes Anna és táncpartnere között több van, mint barátság, mégis megpróbálták a séffel leegyeztetni a műsorban való főszereplést. A Nagy Ő szintén egy igen népszerű sorozat, Jákob Zoltán, vagy éppen Árpa Attila kalandozása a szerelem útvesztőjében szintén sokakat foglalkoztatott. A séf kénytelen volt színt vallani és elutasította a remek lehetőséget, aminek az oka értelemszerű: ekkor már párkapcsolatban volt Annával és pontosan tudta, hogy sem új szerelmével, sem a nézőkkel, sem pedig a műsorba jelentkező hölgyekkel nem lenne fair, ha igent mondana. Gábortól a csalfa életmód amúgy is nagyon távol áll, mindig családcentrikusnak és megbízhatónak vallotta magát, így elképzelhetetlen lett volna, hogy ezt tegye a bimbózó kapcsolatával. Ezek után persze nyitva áll a kérdés, ki lehet a következő Nagy Ő? Hamarosan megtudhatjátok.

Forrás: kiskegyed.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás