promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nagyon benézték a magyarok Mikes Annával kapcsolatban, Krausz Gábor párjáról totális tévedések voltak, újra elkövetjük ezt a hibát?
Borítókép:  Tv2Play/DancingWithTheStars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Az RTL nézői vívnak a TV2 közönségével, de kinek van igaza?

Ha van valami, ami az emberiség életében örök, az az elmúlás - és Kupidó igen aktív tevékenysége. A lakosság képtelen megunni a sztárpárokat - a sztárok pedig képtelenek kibújni a találgatások alól, sőt, szokszor ők maguk adják a lovat a kommentelők alá sejtelmes bejegyzésekkel.

A híres emberek szinte egész élete kamerák előtt zajlik: ez egzisztenciájuk alapja, így nem csoda, hogy a szerelmi életüket kiemelt figyelemmel követi a publikum. Az elmúlt időszakban rengeteg feltételezés és pletyka kapott lábra - és ezek közül bizony olyan is volt, ami igaznak bizonyult. Ebben a cikkünkben megpróbáltuk összeszedni a legfrissebb jelentéseket a sztárvilágban feltételezetten bimbódzó szerelmekről.

Az egyik legérdekesebb feltevés hazánk két igen népszerű előadóművészét érinti, akik mostanában munkaügyben biztosan sokat találkoznak, és még a vezetékneveik is szépen összecsöngenek: a férfi tag Marics Peti, a női pedig Radics Gigi. A két fiatal óriási munkában van, állításuk szerint a dal "nagyot fog szólni", több órát forgattak a videoklipen dolgozva - több se kellett a rajongóknak, már hímeznék a Maricsné Radics Gigi feliratú párnákat.

Bár ez a frigy is kétségtelenül nagyot szólna, a legvadabb feltételezés, ami tényleg az bulvár-atombombát jelentené, az a labdarúgó válogatottunk csapatkapitánya és szupersztárja, Szoboszlai Dominik és Tóth Andi feltételezett románca lenne. A pletyka a legendás minden-belefér típusú internetes oldalon, a Redditen indult el - megerősítés még egyik oldalról sem érkezett, Reddites információkra azért a családi vagyont még ne tegyük fel fogadás gyanánt.

Tóth Andi magánélete különösen kiemelt figyelmet élvez - körülbelül minden férfival, akivel 5 percnél több időt tölt együtt, összeboronálják - így volt ez Andrei Mangrával is (ebből nem lett semmi) valamint Marics Petivel is: ez a pletyka viszont igaznak bizonyult, a fiatalok egy ideig valóban egy párt alkottak.

Nem úszták meg a találgatásokat a TV2 nagy sikerű műsorának, az Ázsia Expressznek a szereplői, akik a nagy szerelem vágya nélkül vágtak bele a kihívásba. A rajongók itt Varsányi Rékát szúrták ki, aki Alekosz exe, és Kucsera Gáborral, a többszörös világbajnoki aranyérmes és olimpiai negyedik kajakozóval igyekeztek összehozni - mérsékelt sikerrel (de ha kevésbé diplomatikusan akarunk fogalmazni, mondhatnánk azt is, hogy semmi nem történt köztük).

A TV2 másik műsora, az egzotikus ázsiai tájak helyett a magyar agrikultúrára koncentráló Farm VIP viszont adott egy sztárpárt az országnak: az egykori Barátok közt bombázó, Balogh Edina Szabó Simonnal bevallottan egy párt alkot.

A cikk nem lenne teljes, ha nem említenénk meg a feltételezések feltételezését, ami végül igaznak bizonyult: az ország géppuskalábú séfe, Krausz Gábor idén a legügyesebb táncosnak bizonyult a Dancing with the Starsban - és az első hely mellett partnere, Mikes Anna szívét is megnyerte: a műsor befejezése után nem sokkal előálltak a farbával, hogy együtt vannak.

A cikk nem lenne teljes, ha nem engednénk el magunkat: kedves Promotions.hu olvasók, most önöké a terep. Szavazzanak, hogy melyik párost gondolnák a legjobbnak, de óvatosan - a zöld nyíl igenlést jelent, míg a piros nyíllal jutalmazott "párok" jobban tennék, hogy rögtön a válóperes ügyvédnél kérnének időpontot a kápolna helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás