promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kőkeményen kiosztotta Sebestyén Balázsékat a kijelentéseik miatt, megoszlanak a vélemények az új műsorvezető személyéről
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még nem dőlt el ki lesz Vadon Jani utódja.

Rengeteg embert megdöbbentett a hír tavaly év végén, amikor kiderült, hogy Vadon Jani kilép a Rádió1 Balázsék című műsorból, hogy a hajnali kelések helyett inkább a régóta dédelgetett vágyait és terveit váltsa valóra. A bejelentés hallatán nagyon sokan elszomorodtak, a műsor ugyanis már évek óta nagyon népszerű volt a hallgatók körében. 

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám

mondta a távozása bejelentésekor Vadon Jani, aki december végén el is búcsúzott a nézőktől, Balázsék reggeli műsora pedig hétfőn már nélküle folytatódott.

A Jani távozása utáni első adásban Sebestyén Balázs éa Rákóczi Feri még kettesben köszöntötték a hallgatókat, a legtöbben azonban természetesen arra kíváncsiak, hogy ki lesz majd a reggeli műsor új műsorvezetője.

Ennek kapcsán Balázs meg is szólalt a tegnapi adásban és kijelentette, hogy a tervek szerint sok embert megfognak majd hallgatni és női műsorvezetőben gondolkodnak. A műsorvezetők azonban azt leszögezték, hogy az állásra korábban bejelentkező Nagy Alekosz biztosan nem jöhet szóba.

Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik, vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz…

- idézte Sebestyén Balázs szavait a 24.hu

Alekosz azonban nem hagyta annyiban a dolgot és Facebook-oldalán már reagált is Balázs kijelentéseire.

"Amikor a tegnapi sajtóban elolvastam, hogy Balázs bejelentette és egyben ki is zárta Alekoszt a rádió 1-ből, akkor egy percig megálltam. Mivan? Nem. Nemlehet. Legalábbis így, biztosan nem. Kész.
▪️
Majd visszahallgatva az eredeti szövegkörnyezetet rögtön a helyére került minden. Igen..! Balázzsal a kapcsolatom bizalmi, korrekt, mondhatni egyedi. Magyarországon a sajtó elképesztő fantáziával, energiával, szokásos lojalitással végzi dolgát.
▪️
Nekem mindig is tetszett a Magyar döntéshozók, a szürke eminenciások gondolkodása, döntése, egy egy honi celeb elhelyezésében. A nagyközönség ebbe nem láthat bele, és sokszor logikátlannak tűnhet mondjuk egy P. Joci szerepeltetése..
▪️
De nem az. Mindig nagyon érdekes, egyben tudatos a kapcsolódás a sztár, és annak elhelyezője között. Tizenhárom éves!! pályafutásom alatt, mindössze egyszer volt az én számomra is ilyen. ValóVilág. Kovács Dániel • Hajdú Péter • Katona Andor.
▪️
Vagy velük, vagy senkivel. Na, meg természetesen Balázzsal, de ő most nem enged be. Na de addig se vesztegessük az időt. Ott, most kísérletezés folyik én pedig  állapotban vagyok.
▪️
Kedves Bochkor Gábor!
Mikor mehetek?
Vendégnek."

- írta bejegyzésében a Való Világ egykori győztese, aki tehát úgy tűnik inkább Bochkor Gáboréknál próbálkozik majd a közeljövőben.

Ha Alekosz nem is, rajta kívül is számos híresség alkalmas lehet a pozíció betöltésére, mi pedig szavazásunkban most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink kit látnának legszívesebben Vadon Jani helyén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás