promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadon Jani távozásakor még odaszúrt egyet a hallgatóknak, obszcén szavakkal búcsúzott el Balázsék műsorától
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vadon Jani ma végleg elbúcsúzott a rádió hallgatóktól.

A Rádió1 Balázsék című műsorában ma egy fergeteges adás után búcsúzott el a nézőktől Vadon Jani.

Mint azt már tudjuk, rengeteg embert megdöbbentett a hír nemrégiben, amikor kiderült, hogy Vadon Jani kilép a Rádió1 Balázsék című műsorból, hogy a hajnali kelések helyett inkább a régóta dédelgetett vágyait és terveit váltsa valóra. A bejelentés hallatán nagyon sokan elszomorodtak, a műsor ugyanis már évek óta nagyon népszerű volt a hallgatók körében. 

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám

mondta a távozása bejelentésekor Vadon Jani.

Jani a mai napon végérvényesen el is búcsúzott a rádióhallgatóktól mégpedig egy nagyon jó hangulatú adást követően. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri egy különleges disznóvágást is szerveztek távozó barátjuk tiszteletére, amelyet a Rádió1 stúdiójának épületének tetején tartottak.

Ez egyébként nem az első disznóvágás Balázsék műsorának történetében, ám így, hogy ez volt Vadon Jani utolsó adása még különlegesebbre sikerült.

A műsor Facebook-oldalán is megosztottak több videót Jani búcsújáról, az egyiken például Sebestyén Balázzsal lejtik el az "utolsó táncukat".

Az adás végén pálinkával koccintottak a felek, majd Balázs és Rákóczi Feri is elbúcsúzott szeretett kollégájuktól. 

Nagyon szépen köszönünk neked mindent! Mindig lesz neked egy szabad mikrofon, ha erre jársz!

- mondta búcsúzásképpen barátjának Balázs, az utolsó szó jogán pedig Jani a következő mondatokkal búcsúzott el a hallgatóktól:

Azoknak, aki szeretett annak nagyon szépen köszönök mindent, mindenki más kapja be, ennyi!

- búcsúzott el a hallgatóktól a tőle megszokott humorral a műsorvezető, aki a hírek szerint Kőszegen vásárolt meg nemrégiben egy házat, így hamarosan akár oda is költözhet a családjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás