promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadon Jani vadonatúj háza egy reneszánsz stílusú csodalakás, Kőszegen telepedett le a Rádió 1 távozó műsorvezetője
Borítókép:  Spektrum
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen új életet kezd Vadon Jani.

Bizonyára sokunkat megdöbbentett a hír néhány nappal ezelőtt amikor kiderült, hogy Vadon Jani kilép a Rádió1 Balázsék című műsorából, hogy a hajnali kelések helyett inkább a régóta dédelgetett vágyait és terveit váltsa valóra. 

„Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám”

- mondta a távozásakor Vadon Jani.

A bejelentése után pedig alig néhány órával a Való Világ egykori győztese Nagy Alekosz be is jelentkezett a helyére. A botrányhős celebet így Balázsék másnap be is hívták a műsorba egy "castingra". Ennek kapcsán bökte oda a lehetséges utód miatt viccesen Vadon Jani, hogy:

„Ha valaki komolyan gondolja, hogy Alekosz, akkor inkább visszajövök!”

Bár Jani nyilvánvalóan viccelt, elképzelhetőnek tűnt, hogy meggondolhatja magát a közeljövőben. A friss hírek azonban most egyáltalán nem erre utalnak.

A felreppenő pletykák szerint ugyanis Vadon Jani hamarosan Kőszegen váltja valóra az álmát. A műsorvezető már jó ideje a Spektrum Várfoglalók című műsorának a házigazdája, az egyik forgatás során pedig teljesen beleszeretett a városba.

Pócza Zoltán, a Kőszegi Várszínház igazgatója a VAOL megkeresésére elmondta, hogy Vadon Jani a Várfoglalókkal Kőszegen járt és ekkor ismerte meg jobban  a várost. Mint azt az igazgató kifejtette, a forgatások során közel 40 hagyományőrző segítségével egy igazi várostrom elevenedett meg, majd ott lehettek a várral szomszédos Szent-Jakab templomban, amikor is több száz esztendő után a kripták mélyére újra élő emberek merészkedhettek le. 

 

Ezek hallatán pedig nem csoda, hogy a műsorvezető a forgatások alatt beleszeretett a városba, és meg is érdeklődte, hogy Kőszegen milyen eladó ingatlanok találhatók. Nem sokkal később pedig Vadon Jani meg is találta álmai házát Kőszegen.

Pócza Zoltán a lapnak meg is erősítette, hogy Vadon János valóban vett egy reneszánsz stílusú gyönyörű házat Kőszegen, ahol bőven akadnak munkálatok, így azt még nem tudni mikor költözhet be családjával az új otthonába. Mindenesetre ez alapján erősen valószínű, hogy az új háza is közrejátszott abban, hogy úgy döntött ott hagyja Balázsékat.

Az új élet kapuja így, mint látszik nagyon is nyitva áll Jani előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás