promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan szexi felesége mellett vigasztalódik Sebestyén Balázs Vadon Jani távozása után, Viki bikiniben villantott bombatestet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viki  elképesztően szexi friss fotóin.

Sebestyén Balázs neve az utóbbi napokban leginkább annak kapcsán merült fel, hogy hétfőn bejelentették, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1-től; ezzel pedig 15 év után véget ér a közös munkája mind Balázzsal és Rákóczi Ferivel.

A döntés sokakat meglepett hiszen Balázsék reggeli műsora évek óta az egyik legnépszerűbb volt országszerte, Jani azonban most a távozás mellett döntött. Ez a döntés nyilvánvalóan Sebestyén Balázst és Rákóczi Ferit is megérintette, de végül elfogadták barátjuk döntését. 

Balázs magánéletében azonban szerencsére nem történtek ilyen változások, hiszen már 2009 óta boldog házasságban él feleségével, Vikivel, akitől két kisfia is született. És hogy mennyire szerencsés az RTL műsorvezetője azt mit sem bizonyít jobban, hogy szerelme egészen gyönyörű.

Viki a közösségi oldalakon is aktív és előszeretettel oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat, amit nagyon jól is tesz hiszen abszolút nincs oka a szégyenlősségre. A sötét hajú szépség nemrégiben például bikiniben mutatta meg tökéletes alakját nyaralás közben, de akad nem egy olyan fotója is, amelyen miniszoknyákban feszítve villantja meg formás lábait.

Sebestyén Balázs egyébként abszolút jogosan nagyon büszke a feleségére, ám az évek alatt természetesen az ő kapcsolatukban is előfordultak válságok, például akkor amikor a műsorvezető tavaly Kolumbiában forgatta a Celeb vagyok ments ki innen című műsort, ám szerencsére ezen is túljutottak.

Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya.

- nyilatkozta korábban feleségéről Balázs.

Végezetül pedig nézzük Viki pikáns fotóit, melyek láttán mindenkinek elakad majd a lélegzete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás