promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Peti lesz Vadon Jani utódja a Rádió 1-ben? A hallgatók reagáltak Balázsék bejelentésére
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több ötlet is van már rá, hogy ki lehetne Vadon Jani utódja a Rádió 1-ben.

Hétfő reggel a Balázsék című műsorban közölték, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1-től; ezzel pedig 15 év után véget ér a közös munkája Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel. A szomorú hírt később a műsor közösségi oldalán is közölték a hallgatókkal, akiket teljesen megdöbbentetett a váratlan bejelentés.

Vadon Jani a Balázsék hétfő reggeli műsora után a saját oldalára is posztolt a távozásával kapcsolatban; azt írta:

„Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem...hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak, és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok”.

A Rádió 1 hallgatói már most találgatnak arról, hogy ki lehet majd Vadon Jani utódja a műsorban, hiszen abban mindenki egyetért, hogy Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé ezután is kell egy harmadik személy. Ez persze nem lesz könnyű, hiszen Vadon Janinak volt egy sajátos humora, amivel színesítette a műsorokat, így tehát nem mindegy, hogy ki fogja váltani őt.

„Jani spontán humora nagyon fog hiányozni. Ugyanakkor egy ideje már érzem, hogy valami nem klappol, benne volt a levegőben”

„Ez a hármas így a hármas, Nem lehet egyiküket se pótolni, ha valaki szabin volt, valamiért hiányzott, sosem volt olyan az adás, mint a megszokott”

„Szomorú vagyok, ez a műsor így volt nagyon jó, így volt kerek egész! A reggeleink állandó része hosszú évek óta”

A hallgatók egy része úgy gondolja, hogy Annának vagy Juditnak kellene Vadon Jani helyére jönnie, mint állandó tagja a reggeli műsornak, ugyanakkor felmerült egy harmadik név is; olyasvalakié, akit az emberek jól ismernek.

Kabát Peti nevét dobta be az egyik hallgató, és bár többen is a szájukat húzták a felvetésre, azért akadt bőven, aki szerint jó ötlet lenne az egykori focistát betenni, hiszen Sebestyén Balázzsal már egy összeszokott párosnak számítanak a televíziós műsoraik miatt.

„Remélem Kabát Petit hívják majd Jani helyett, igaz nem lesz ugyanaz a műsor, de legalább maradna a humoros rész”

„Hát kicsit bolondocska, hátha menne neki. Valaki kellene, mert ha Balázs szabin lesz, akkor a műsor se olyan vicces, pörgős, humoros sajnos”

Mit gondolsz? Tényleg Kabát Peti lenne a legjobb választás Vadon Jani helyére, vagy van más ötletetek? Szavazzatok ti is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás