promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balázsék valami olyan bizarr dolgot csináltak a 4. emeleten, amire elismerően csettintene a legtöbb magyar ember
Borítókép:  YouTube.com/FrizbiTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs és csapata újfent meglepetést okoztak a hallgatóknak.

Balázs, Jani és Feri először 2009-ben ültek a mikrofonok mögé a Danubius Rádió Pirítós című műsorában. A Danubius megszűnését követően a Class FM-en Morning Show címszó alatt futottak, majd pedig 2016 óta magyarok milliói hallgatják őket minden reggel a Rádió1-en, a műsor neve pedig nemes egyszerűséggel Balázsék lett.

A hónap elején söpört végig a hazai sajtón a hír, miszerint Nagybányán, Erdélyben egy tömbház tetején vágtak le egy disznót. A videó bejárta a fél internetet, jót nevetett mindenki a megmosolyogtatóan magyaros" történeten. A nem mindennapi esettel Balázsék is foglalkoztak a Rádió1-en, és olyan remekül szórakoztak rajta, hogy úgy döntöttek, pár héttel később ők is belevágnak egy disznóvágásba - méghozzá a Rádió1 teraszán. 

A reggeli szórakoztató adások rajongói már egész héten lázban égtek, hiszen a trió beharangozta, hogy élő közvetítés is lesz a vágásról a rádió Facebook oldalán. Úgy fogalmaztak Feriék, hogy eleinte csak egy kósza ötletnek tűnt a történet, aztán szép lassan megkezdődtek az előkészületek, végül úgy döntöttek, szó szerint belevágnak a történelmi disznóvágásba hallgatóik virtuális társaságában.

Természetesen a leglelkesebb Rákóczi Feri volt, aki amúgy hobbiszakács, sőt, saját gasztro-rovata is volt már Balázsék közösségi média oldalán. Megjelent azóta egy humoros videó is a reggeli hadműveletről, amelyben Balázs pompás hangulatban segédkezik a kolbásztöltésben, míg Feri akárcsak egy lelkes apuka, megörökíti telefonjával az izgalmas történéseket.

„Ferkókám, videót veszel? Ebbő' lesz a kóbász! Megesszük"

- értekezik Balázs Instagram-videójában Ferivel. Szemmel láthatóan jó hangulatban telt a karácsonyi művelet.

[[ig]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás