promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadon Jani meggondolta magát, mégis marad Balázséknál: egy ilyen ember nem veheti át a helyét
Borítókép:  Radio 1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet Vadon Jani mégsem távozik Balázsék műsorából.

Sokakat megdöbbentett a hír néhány nappal ezelőtt amikor kiderült, hogy Vadon Jani kilép a Rádió1 Balázsék című műsorból, hogy a hajnali kelések helyett inkább a régóta dédelgetett vágyait és terveit váltsa valóra. A bejelentés hallatán nagyon sokan elszomorodtak, a műsor ugyanis már évek óta nagyon népszerű volt a hallgatók körében. 

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám

mondta a távozásakor Vadon Jani, akinek nem sokat kellett várnia, hogy máris valaki bejelentkezzen a helyére.

A Promotions a bejelentést követően készített egy szavazást arról, hogy a hallgatók hogyan tudnák elképzelni a reggeli műsor jövőjét. A legtöbben arra tették le a voksukat, hogy Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé ezúttal egy női műsorvezetőnek kellene csatlakoznia harmadikként. Vadon Jani helyére azonban elsők között nem egy hölgy, hanem a Való Világ egykori győztese, Nagy Alekosz jelentkezett be.

Alekosz közösségi oldalán rövid időn belül jelezte, hogy ezer örömmel átvenné Vadon Jani helyét a Balázsék-ban, ő ugyanis mint általában, a legjobb választás lenne a műsorba.

A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás

- írta bejegyzésében Alekosz, aki egy nappal később máris egy komoly hírrel tért vissza.

A botrányhős celebet Balázsék másnap be is hívták a műsorba egy "castingra". Mielőtt azonban bárki megijedne, az adásban Sebestyén Balázs elmondta a hallgatóknak, hogy Alekosz behívását nem kell tényként kezelni, új kollégájuk kapcsán pedig majd ők be fognak jelenteni mindent, amikor annak eljön az ideje. Erre bökte oda viccesen Vadon Jani, hogy:

Ha valaki komolyan gondolja, hogy Alekosz, akkor inkább visszajövök!

Bár Jani nyilvánvalóan viccelt, ki tudja, még az is előfordulhat hogy meggondolja magát a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás