promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták Vadon Jani utódját, az ország megosztó botránycelebe lesz Sebestyén Balázsék új társa a Rádió 1-en?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerda reggel érkezik a Rádió 1-be Vadon Jani lehetséges utódja.

A Rádió 1 hallgatói megdöbbenve értesültek a szomorú hírről, hogy Vadon Jani kilép a Balázsék című műsorból, és az egész rádiót otthagyja, hogy régóta dédelgetett vágyait és terveit valóra váltsa. A Promotions készített egy szavazást arról, hogy a hallgatók hogyan tudnák elképzelni a reggeli műsor jövőjét.

A legtöbben arra tették le a voksukat, hogy Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé ezúttal egy női műsorvezetőnek kellene csatlakoznia harmadikként. Ugyanakkor sokan azon a véleményen vannak, hogy ha már felmerült a kommentszekcióban Kabát Peti neve, mint Vadon Jani lehetséges utódja, akkor az egykori focista tényleg megpróbálhatná a rádiózást, hiszen Balázzsal még régóta összeszokott páros a közös televíziós műsorok miatt.

Most azonban újabb jelentkező akadt a pozícióra. A Való Világ egykori szereplője, a megosztó celeb és újdonsült mopedautó-tulajdonos, Alekosz jelezte a közösségi oldalán, hogy ezer örömmel átvenné Vadon Jani helyét a Balázsék-ban, hiszen úgy gondolja, ő mindig a legjobb választás.

„A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás”

- írta a saját oldalán Alekosz, aki egy nappal később máris egy komoly hírrel tért vissza.

Az egykori villalakó úgy reklámozta be, hogy szerda reggel ő lesz a Balázsék egyik vendége, mintha legalábbis már megkapta volna Vadon Jani helyét a műsorban, és a szerdai lesz az első munkanapja a Rádió 1-en. Aztán könnyen lehet, hogy Balázsék látták a posztját, és ezért hívták be őt a rádióba, hogy próbára tegyék kicsit, milyen lenne Alekosz műsorvezetőként.

Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a...

Posted by Nagy Alekosz on Monday, December 11, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás