promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs feleségének teljesen felcsúszott a szoknyája, alatta pedig semmit nem viselt? A kétgyermekes anyuka minden porcikája maga a tökély
Borítókép:  Youtube - HVGonline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán láthatjuk a gyönyörű nőt, pedig 2 gyermek és sok év házasság után csak még dögösebb Sebestyén Balázs felesége.

Az ország egyik legmenőbb rádiósának minden bizonnyal az ország egyik legmenőbb felesége dukál, és Sebestyén Balázsra és párjára, Viktóriára pontosan ráillik ez a leírás. Balázs nem csak úgy véletlenül lett az ország egyik legnépszerűbb rádiósa: karrierjét még a már sokak által nem is ismert Z+ csatornán kezdte, televíziósként, egy időben saját nevét viselő délutáni show-műsora volt az RTL Klubon, melynek egy-egy furább vendége az internetes folklórban is mémesült, innen nyergelt át a rádiózásra (miközben belekóstolt a műsorvezetésbe is).

Legutóbb nagy érdeklődést váltott ki Balázs műsorvezetőtársának, Vadon Janinak a távozása a népszerű reggeli rádiós műsorból - szó ami szó, megadták a módját a búcsúzásnak, a rádió székházában Jani búcsúbuliján hagymás vér is terítékre került, annak ellenére, hogy Balázs érthető módon úgy nyilatkozott, hogy nagyon szomorú kollégája távozása miatt és hiányozni fog neki.

Balázs lehet, hogy Jani távozása miatt szomorú, viszont abban minden kétséget kizárólag biztosak lehetünk, hogy ha hazamegy a feleségéhez, Vikihez, akkor azonnal jobb kedvre derül, Vikiről ugyanis a minimum amit el lehet mondani az az, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű. Érdekes kettőség, hogy Balázs szisztematikusan és életvitelszerűen félti magánéletét, nem oszt meg semmi feleségéről, sőt, alig találni róla bármit az interneten.

Ezzel szemben Viki amit a közösségi médiás oldalain megoszt magáról, egyáltalán nem tűnik szégyenlősnek, sőt, kifejezetten kacérnak mondható tartalmakkal is kifejezi önmagát, de mi ezt egyáltalán nem bánjuk, sőt, egyetertünk vele abban, hogy ami szép, azt mutatni kell. Sebestyén Viktória ráadásul olyan szerencsés hölgy is, aki igazán gyönyörű helyen prezentálhatja bájait: A tenger mindig kiváló választás, mindig is lenyűgözte az embert és megihlette a művészeket, a Viki mögött látható víztömeg színe pedig képeslapokra kívánkozik - nekünk nincs is más dolgunk, mint gyönyörködni a fényképben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás