promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A FarmVIP szöszke túlélője mindenét megmutatta: ez a test több mint első helyezést érdemel, a nézők csak erről fantáziálnak
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár Laky Zsuzsi lecsúszott a trónról, ezzel a képpel minden magyarnál elnyerte a szexiség érmet.

Laky Zsuzsit sokan tartják jelenleg Magyarország egyik legszebb nőjének, és ez egészen biztosan nem a véletlen műve.
Idén a televízió nézők hosszú idő után láthatták a képernyőn, a TV2 Farm Vip című reality-sorozatában szerezte meg a második helyet Dietz Gusztáv felesége.
Zsuzsa egész karrierjét a szépségiparban töltötte: Nagykanizsán született 1984-ben. 2000-ben győztese volt a megyei keretek közt megrendezett Zala Szépe választásnak, utána pedig két évvel később részt vett a Miss World Hungary versenyen, ahol az első udvarhölgy címet nyerte el. 2003-ban nemzetközi lehetőséget is kapott: ő képviselte Párizsban Magyarországot a Miss Európa elnevezésű sorozatban, amin Zsuzsi találtatott a legszebbnek az európai hölgyek versenyében: igazi szépségkirálynőről beszélünk.

Ő volt a második magyar, aki elnyerte a Miss Európa címet -az első pedig Simon Erzsébet (Böske) volt, egy egészen másik korban, 1929-ben.
A következő évtől a Magyar Turizmus Rt. úgy döntött, hogy ha már Miss Európa egy magyar lány lett, akkor a szervezet külföldön megjelenő, Magyarországot népszerűsíteni szándékozó plakátjain Laky Zsuzsi reprezentálja országunkat . Ezen kívül a Magyar Turizmus Rt. együttműködési megállapodást kötött a SkyEurope légitársasággal is, hogy támogassa a magyarországi beutazó turizmus növekedését., aminek keretében egy éven keresztül Laky Zsuzsi arcát használták a cég repülőgépeinek díszítésére.

Instagram oldalát mindig szeretjük böngészni, követőit (akik meglehetősen sokan vannak, majdnem 40 ezren követik) sokszor örvendezteti meg izgalmas tartalmakkal. Zsuzsi úgy tűnik, hogy imádja a gyerekeit, és anyuka létére egészen kirobbanó formának örülhet: nem túl régiben fehérnemű modellkedésre kérték fel, amit ő teljesített is, egészen kiváló eredménnyel.

Zuzsi ilyen csodás életút után azonban emberileg is bizonyított: rengeteg néző szerette volna azt, ha ő kerül ki győztesként a Farm VIP-ből, többek között csapattársa és a szintén döntőbe került Vajda Johnny is.

A merész képet a bevállalós (és dolgos) hölgyről, édesanyáról, ikonról, ide kattintva érhetitek el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás