promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajda Johnnynál már csak az édesapja sármosabb: a Farm VIP népszerű szereplője közös képen mutatta meg az izomkolosszus szülőjét
Borítókép:  TV2 - Farm VIP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keressük a leesett állunk, mint két tojás, annyira hasonlítanak: ez lehet a titka a botrányosan vonzó kinézetüknek.

Sorra búcsúzunk el kedvenc műsorainktól, minden jó véget ér egyszer. Ez történt most a TV2 egyik legnépszerűbb realityjével is, a Farm VIP ugyanis elérkezett a végéhez. Mint minden népszerű műsor, ennek a vége is hatalmas indulatokat kavart: sokan csalást kiáltottak, a nézők egy jó része nem tudta elfogadni azt, hogy Szabó Simon nyert. Korábban mi is megszavaztattuk olvasóinkkal, hogy kit tartanak fő esélyesnek, illetve egy informátor még szivárogtatott is, így több fronton is meglepő lett a végeredmény.

Rengetegen szurkoltak Sánta Lacinak, de szívesen látták volna győztesként Vajda Johnnyt, vagy pedig Laky Zsuzsit, hogy női versenyző állhasson a dobogó legfelső fokára. Végül ez nem így alakult. A népszerű gyúrós fiú sokak szívébe lopta be magát, mivel kifejezetten kedves és szerethető karakter volt, a többiekkel is jó viszonyt ápolt.

Vélhetően ez az alázat annak is köszönhető, hogy le sem tudná tagadni: az élete központi eleme a testépítés és a konditerem. Aki esetleg nincs tisztában azzal, hogy milyen nehéz a Johnny által villantott testet és izomzatot felépíteni, annak mondjuk, hogy nagyon nagyon sok elszántság és kitartás kell hozzá. A sport szeretetét a családjából hozza, édesapjával időnként posztolnak közös képet, ahol Johnny viccesen még meg is jegyezte, hogy:

Csak nem hagyja az öreg, hogy beelőzzem.

Az édesapa is remek formában van, valószínűleg szintén egy élet kemény munkája állhat abban, hogy ezzel a külsővel rendelkezik. Az ilyen szintű edzés komoly önfegyelmet követel: akkor is edzeni kell, ha az embernek semmi kedve, illetve az egészséges táplálkozás, az élvezeti szerek mindennemű mellőzése, a megfelelő kipihentség és folyadékpótlás olyan rendszert és keretet ad a mindennapokban, ami megtanít arra, hogy a munka érték.

Ezt az értéket próbálta közvetíteni Vajda Johnny képviselni a képernyőn is, nem lepődnénk meg, ha az epizódok levetítése után sokak a kondi felé vennék az irányt, hogy beváltva a leggyakoribb január elsejei fogadalmat, valóban tegyenek valamit magukért és az egészségükért.

Az biztos, hogy a műsor vége után vélhetően nehéz visszaállni a mindennapi ritmusra, de reméljük Johnnynak sikerül majd és folytatja azt a csodálatos utat, amin remekül menetel.

A kép a szuperszexi apukával és a fiával, akire nagyon büszke lehet, ide kattintva látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás