promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Farm VIP játékosa, elcsalták a döntőt? Nem az igazi győztes vihette haza a 14 milliós fődíjat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes kijelentést tett a Farm VIP dobogósa, tényleg csalás történt a döntőben?

Váratlan fordulattal ért véget a Farm VIP idei évadja. Ahhoz képest, hogy mindenki azt várta, hogy Vajda Johnny fogja megnyerni a döntőt, meglepő módon Szabó Simon vihette haza a 14 milliós fődíjat; az a Szabó Simon, aki előtte mindig derékfájdalmakkal küzdött, és sokszor nem vette ki a részét a feladatokból sem.

A nézők szinte biztosra vették, hogy Vajda Johnny fog az első helyen végezni, míg Laky Zsuzsi másodikként fog befutni, aztán az elődöntős játékban kiesett a legnagyobb esélyes.

A nézők ezután meg voltak győződve róla, hogy Szabó Simon fogja megnyerni a döntőt, de ezt sokan nem tudták elfogadni, és azt írták, ezután inkább nem is fogják nézni a Farm VIP-t. A megszámlálhatatlan mennyiségű kommentből több is arról szól, hogy csalás történhetett a döntőben, hiszen nem az nyerte a játékot, aki a leginkább megérdemelte volna.

Most még tovább fokozta a tüzet Vajda Johnny kijelentése is, aki Lakatos Levente podcast műsorában nem rejtette véka alá a véleményét, hogy kiakadt Szabó Simon győzelme miatt. Véleménye szerint más játékos jobban megérdemelte volna a nyereményt.

„Simon a verseny felétől haza akart menni. Ez lehet, hülyén hangzik, de szerintem más játékos jobban megérdemelte volna győzelmet. Olyanok, akik a feladatokba és a házimunkába sokkal többet beleadtak. Legyen az a Lacika, Laky Zsuzsi, vagy Ripli Zsuzsi, vagy te”

Vajda Johnny megnyilvánulása ismét beindította a kommentelőket, akik továbbra is meg vannak róla győződve, hogy Szabó Simon csalással tudott nyerni. Egyesek szerint a TV2 szándékosan a színésszel nyerette meg a műsort.

„Ennyi, ezzel biztossá vált, hogy az egész műsor kamu volt. Johnny, nekem te vagy a győztes, nem kérdés”

„Johnnynak kellett volna nyernie, vagy a Zsuzsinak, de nem Simonnak. Semmit nem csinált egész műsor alatt, mégis elsőként ért be a döntőben...fájós háttal...ki hiszi ezt el???”

„Én már a döntő után mondtam, hogy nem fogom többet nézni a farmot. Ami ebben az évadban történt, az undorító”


Lakatos Levente műsorában Laky Zsuzsi is megszólalt, aki elárulta, hogy a döntő napján mind neki, mind Simonnak gyomorrontása volt. Zsuzsi szerint hosszú és kimerítő napjuk volt az utolsó, és jó feladatok voltak, de nem volt benne az az érzés, hogy mindenáron győznie kell.

„Én ezzel a játékkal csak nyertem, olyan büszkén mentem haza, mintha én nyertem volna meg az egészet. Bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok egy csomó mindenre, erős és stabil vagyok. Nem sírtam, nem törtem meg, olyan voltam, mint az életben, egy kőkemény anyatigris”

Mit gondoltok? Tényleg csalás történt a Farm VIP döntőjében? Kinek kellett volna nyernie? Szavazzatok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás