promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták a Farm VIP fináléjának egyik legmegdöbbentőbb felvételét, ez már nem fért bele a műsorba
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A finalisták őszintén vallottak érzéseikről, volt aki egészen megdöbbentő dolgot állított.

Nagyon hosszú út áll a Farm VIP játékosai mögött, hiszen a negyedik évad minden korábbinál hosszabb volt, és a játékosoknak több mint egy hónapot kellett távol tölteniük nem csak a megszokott, gépesített környezetüktől, hanem a szeretteiktől, családjuktól is.

Sok néző csalódott, mikor kiderült hogy hamisnak bizonyultak az előzetes híresztelések, és a játékot végül az a Szabó Simon nyerte meg, akit a közönségszavazáson a legkevésbé tartottak esélyesnek, Vajda Johnny és Laky Zsuzsi is toronymagasan előtte álltak, ám végül Simon bizonyult a fekete lónak.

Az első évadot az Exatlonos Novák Zalán nyerte, a másodikat az énekes-dalszerző Fehér Holló, míg a harmadikat ifjabb Schóbert Borbert. A számos ikonikus filmszereppel a háta mögött (Moszkva tér, Megdönteni Hajnal Tímeát, Együtt kezdtük, stb.) Szabó Simon most hozzájuk csatlakozott, aki nagyon taktikus volt végig, színészi tehetségét is bevetette a játékban.

A műsorból kivágták a három finalistával készült beszélgetős részeket, amiben mindhárman arról beszéltek, hogy hogyan élték meg a játékot. Szabó Simon bevallotta, mik voltak számára a legemlékezetesebb pillanatok a Farmon, de ilyen katarzist még sosem élt át, pedig egy filmfesztiválon nyerni is egészen különleges érzés. A legmegdöbbentőbb állítás mégis az volt, hogy a civil életből egy jó légycsapó hiányzott a legjobban.

Vajda Johnny-nak ez a műsor volt a belépője a celebvilágba, rengetegen megismerték a műsor által a fiatal testépítőt, és talán nem túlzás azt állítani, hogy a leginkább őt zárták a szívükbe a TV nézők. Ebben nagy szerepe lehetett annak is, hogy Johnny végig nagyon őszintén játszott, nem furkálta a többieket a hátuk mögött - úgy tűnik így is el lehet jutni a legvégére.

Mint mondta, a kondizás már nagyon hiányzott neki, de amire talán a legkevesebben számítottak, hogy Johnny elég önbizalomhiányosnak tartja magát.

A közvetlenül a kiesés után meginterjúvolt Laky Zsuzsi annak ellenére, hogy csak egy hajszálon múlt a győzelem, nagyon elégedett volt a végeredménnyel, és boldog, hogy végre visszakapta a családját. A videókat itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás