promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverték a Farm VIP nézőit, kiderültek a döntő részletei, a győztes nevét is felfedték, most nagyon kiakadtak a rajongók
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tömegesen háborodtak fel a Farm VIP nézői.

Váratlan fordulat állt be a Farm VIP idei évadjában. December 29-én lesz a döntő, de már karácsony előtt kiderült, hogy ki lesz a győztes, ugyanis egy titkos szivárogtató közzétette, hogy a mostani versenyzők közül kik fognak ott lenni a döntőben, és végül ki lesz a győztes.

A Promotions készített egy szavazást is, hogy megtudjuk, maguk a nézők hogy látják az idei végeredményt; mire tippelnek, ki lesz a győztes. A nézők reménykedtek benne, hogy a szivárogtató információival ellentétben Vajda Johnny lesz a győztes; közel 4000 szavazat érkezett arra, hogy Vajda Johnny lesz a győztes, és több mint 1500-an voksoltak arra, hogy Sánta Laci lesz a második helyezett.

Íme a szavazásunk részletei:

  1. Vajda Johnny (3973)
  2. Sánta Laci (1545)
  3. Laky Zsuzsi (1207)
  4. Hadas Alfréd (562)
  5. Lakatos Levente (449)
  6. Lissák Laura (415)
  7. Som-Balogh Edina (399)
  8. Szabó Simon (390)


A titkos szivárogtató Rippel Feri kiesése után szivárogtatta ki az idei döntő részleteit, és mivel már az előző évadban is pontosan meg tudta előre mondani a végeredményt, sokan most is hitelt adtak neki.

„Azzal gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy az egyik elődöntős Vajda Johnny lesz, de az utolsó pillanatban kiesik. A másik tipp pedig bizonyára Hadas Alfréd, Alfika lenne, de nem. A fináléban a nagy sumákolós mesterünk, Simon lesz Sánta Lacival”

- írta a szivárogtató néhány napja.


Ehhez képest nagy volt a meglepetés, mikor a december 27-i adásban Sánta Laci esett ki; az a Sánta Laci, aki elvileg Vajda Johnny és Szabó Simon ellenfele lett volna az elődöntőben, és akit a nézők is a második helyre tippeltek. Ezek szerint a kiszivárogtatott információk hamisak voltak, az átverés áldozataivá lett, csalódott nézők pedig már nem tudják megsaccolni sem, hogy ki lesz ott az utolsó megmérettetésben. Igaz, a legtöbben még mindig Vajda Johnnyt mondják az idei győztesnek, szóval lehet, hogy ebben is tévedett a titkos informátor.

Átverés ide vagy oda, a nézők nagyon csalódtak amiatt, mert Sánta Laci esett ki a Farm VIP-ből:

„Laci sajnállak, hogy kiestél! Esélyes voltál a győzelemre. Te voltál a legdolgosabb. A sok léhűtő bent maradt!”

„Laci volt a legkorrektebb, legszimpatikusabb”

„Simon vagy Edina helyett Lacinak kellett volna maradni. Laurát nem sajnálom, hogy kiesett”

„Kiesett Laci, így már nem érdekel a műsor. Ha a műsorszerkesztőknek az a jó, hogy ne a teljesítmény számítson, én naiv meg azt hittem, hogy erről szól műsor, akkor én meg úgy döntöttem, hogy a konkurencia műsorát fogom nézni”

„A TV2 döntése, már ezt sem szabad nézni, sajnos mindent elbaltáznak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás