promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a Farm VIP győztesének neve, ő fogja megnyerni a döntőt egy titkos forrás szerint
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valaki közzétette a Farm VIP idei évadjának győztesének nevét.

Sokan emlékezhetnek még arra, amikor 2022 nyarán kiszivárgott a Farm VIP akkori évadjának győztese, ugyanis az egyik legnagyobb, hazai zárt Facebook-csoportban egy titkos forrás mindenről lerántotta a leplet. Az informátor azt mondta akkor, hogy a Farm VIP döntőjében ifj. Schobert Norbert és Luxusfeleség Dalma lesz.

Akkor még nem lehetett tudni, vajon a kiszivárgott információ igaz-e, aztán amikor Dudás Miki feladta a versenyt, és biztossá vált, hogy ifj. Schobert Norbi mellett Smaltig Dalma lesz ott a döntőben, kiderült, hogy a szivárogtatónak igaza volt. Korábban Baukó Éva űzött sportot abból, hogy szándékosan elspoilerezte az RTL és a TV2 kiemelt műsorainak végét, és nyilvánosságra hozta a győztesek nevét, de ezzel már jó ideje leállt, így biztos, hogy a tavalyi Farm VIP győzteséről már nem ő rántotta le a leplet.

Miután Rippel Feri kiesett a műsorból, a szivárogtató visszatért, és az idei évad döntőjével kapcsolatban is érdekes információkkal szolgált.

Figyelem! Alább lehetséges spoilereket olvashatsz a Farm VIP idei évadjának végkimeneteléről. Ha nem szeretnél idő előtt értesülni a lehetséges győztesről, akkor ne olvass tovább!

A zárt csoportba a titkos forrás azt mondta, hogy "most, hogy Ferike kiesett, bizonyára mindenki számára tudatosult, hogy kik lesznek a fináléban a párbajozók".

„...de ha nincs ötlet, akkor majd segítek. Azzal gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy az egyik elődöntős Vajda Johnny lesz, de az utolsó pillanatban kiesik. A másik tipp pedig bizonyára Hadas Alfréd, Alfika lenne, de nem. A fináléban a nagy sumákolós mesterünk, Simon lesz Sánta Lacival”

A szivárogtató azt is elárulta, hogy a döntőben igen szoros lesz a küzdelem a két játékos között, de a kiszivárgott információk szerint, a titkos forrás elmondása alapján

a december 29-i döntőt, az idei Farm VIP-t meglepő módon Szabó Simon fogja nyerni.

Persze ezeket érdemes pletykaként kezelni, hiszen semmi sem garantálja, hogy valóban ez lesz az idei évad döntőjében, de az mégiscsak érdekes, hogy látszólag ugyanaz az illető kotyogta most ki a végeredményt, aki Norbika és Dalma döntőjét is "megjósolta".

Most pedig ti jöttök! Szavazzatok, szerintetek ki fogja megnyerni az idei Farm VIP-t?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás