promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 kivágta a Farm VIP játékosát, ármánykodása már a csatornának is sok volt, eltávolították a botrányos jelenetet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabyest talán észre se vette, hogy amit mond, az sokaknak nagyon sértő lehet.

Lassan a végéhez közeledik a Farm VIP eddigi leghosszabb évada, aminek már a végét is tudjuk, a két ünnep között fejeződik be a műsor, amiben a celebek tanyasi környezetben mérik össze az erejüket, és igyekeznek hozzászokni, hogy nem élvezhetik az otthon megszokott kényelmet, például az elektromos áramot, angol WC-t, hűtőgépet, miegyebet.

December 29-én fog kiderülni, hogy ki nyeri a játékot, így a játékosok is egyre gyorsabban hullanak, a legutóbbi műsorban úgy adódott, hogy Szabyest és Rippel Feri kellett kiálljon a párbajra, amiből csak egyikük távozhatott győztesen. A két versenyzőnek egy logikai játékban kellett összemérnie a tudását. Egy tornyot kellett felépíteni úgy, hogy kisebb korongra nagyobbat nem raknak. Az első videóban megnézhetjük, hogyan boldogultak a fiúk, akit csak a végeredmény érdekel, az rögtön indíthat a második adásrészlettel.

Rippel Feri elképesztően örült, hangosan felkiáltott, mikor megnyerte a kihívást, Szabyest kicsit messzebb volt a feladat teljesítésétől, amiben egy logikai sormintát kellett megfejteni a győzelemhez. Ferinek ez most jobban ment.

Ezzel egy olyan játékos távozott a farmról, akinek folyamatosan konfliktusa volt több erősebb hangú résztvevővel is, egész egyszerűen azért, mert néha úgy viselkedett, mint aki félvállról veszi a játékot, és gyakran fogalmazott úgy, hogy az nem mindenki számára volt egyértelmű. Hogy ez kinek a hiábja, azt mindenki eldöntheti saját maga. Az adásban azt mondta a kieséskor, hogy érzi az óriási fejlődést, amit a műsorban megélt, és a célját el is érte: be akart kerülni a TOP10-be. Most hogy kiesett, igazi mészárlás várható, mert Feriben óriási versenyszellem dúl.

Igen ám, de a kiesés után egy külön anyag is készült Szabyesttel, ami már nem került be az adásba, a szerkesztők inkább úgy döntöttek, hogy kivágják a 4 perces részletet. Ez lehet azért, mert van benne redundáns elem, amiket már közvetlenül a kiesés után is elmondott, de lehet azért is, mert egyszerűen sokaknak már-már bicskanyitogató lehet az a pökhendiség, amivel a játékos eljutott idáig. Ő maga mondja el, hogy ha őszinték vagyunk, akkor annyira azért nem erőltette meg magát.

A történetét is kereknek érzi, hiszen megjárta a sárga és a piros csapatot is. Azt mondta, hogy nem tervezte megnyerni a játékot. Rippl Feri-t itt többször is lerobotozza, önmagát pedig egyszerűen csak öntörvényűnek tartja. Léhaságról vagy lustaságról szó sincs. Itt tudjátok megnézni, amit a TV nézők nem láthattak:

Szabyest többször is megkérdőjelezhetően viselkedett a farmon, Rékasi Károllyal való veszekedései meghatározták a játék első felét (ezekben persze gyakran inkább Rékasi volt az, aki elfogadhatatlan magatartást gyakorolt dühében), aztán Rékasi kiesett, de akadt más, akit Szabyest jelenléte a játékban idegesített. Kiesése után Rippel Feri is nagyon csúnya szavakkal illette. Innentől azonban komolyabbra fordul a játék, mivel úgy tűnik, elbúcsúzott a leggyengébb láncszem, aki valóban megérdemel egy kalapemelést, amiért ilyen minimális erőbefektetéssel ilyen messzire jutott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás