promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Démont idéző szavak hagyták el a Farm VIP játékosának száját, nyomasztó hangulat alakult ki a tévében
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül szürreális jelenetek voltak a Farm VIP adásában. 

Hamarosan véget ér és lekerül a TV2 képernyőjéről a Farm VIP, de a hétvégén kivételesen még megnézhetjük a tévében. Ráadásul a két ünnep között sem fogunk unatkozni, 19.45-kor fognak majd kezdődni az adások. A fináléra egészen pontosan majd december 29-én fog sor kerülni, ami olyan hosszú lesz, mint egy film. Elképesztő izgalmaknak lehetnek majd szemtanúi a műsor rajongói, de az előző héten is történtek drámák és furcsa jelentek is. 

A piros csapat ugyanis elvesztett egy termelési feladatot, ezért nekik kellett farmgyűlést tartaniuk, előtte azonban a védettségi játékot is lejátszották. Az egyik legjobb ebben Szabyest volt, aki minden taktikát bevetett arra, hogy ő nyerhesse meg a védettségi kendőt. A társai ugyanis kevésbé kedvelik őt és végül neki is kellett párbajoznia a gyűlésen. 

A védettségi játékon pedig egyszerűen énekelni kezdett, később pedig olyan szavakat ejtett ki a száján, mintha egy csak egy démont akarna megidézni. 

A furcsa szavak hallatán a tévénézők azt sem tudhatták, hogy hova kerültek, a jelenetet a műsor készítői pedig azzal fokozták, hogy egy igencsak nyomasztó és egyben ijesztő  zenét vágtak be Szabi szavai alá, ami végül egy spirituális dologgá változott át. 

Valószínűleg ezzel próbálta meg kizárni a gondolatait. A furcsa morgmogás úgy tűnik, hogy bejött neki és sikerült átjutnia az akadályokon. De nem mindenki örült ennek a kis dalocskának, Vajda Johnny rá is szólt, amikor majdnem mellé ért. 

Szabi nehogy dalolássz itt mellettem, mert akkor kiakadok

- mondta neki Johnny.

A műsor kapcsán azonban nem minden megy a rendes kerékvágás szerint, a pénteki adásban Gáspár Zsolti közölte a versenyzőkkel, hogy Demcsák Zsuzsa nem tud jelen lenni az egyik játéknál, ugyanis megbetegedett. A nyár kellős közepén ugyanis sikerült megfáznia, tomboló kánikulában is rázta a hideg.A játékosokat sokkolta a hír, de a műsorvezető a szombati adásban már visszatért és levezényelt egy újabb farmgyűlést. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás