promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt vannak az aggasztó részletek Demcsák Zsuzsa állapotáról, ezt lehet tudni a Farm VIP közben rosszullett műsorvezetőnőről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos műsorvezető már régóta gyengélkedett, Zsolti gazda közölte a szomorú hírt.​

Idén maratoni hosszúságú a Farm VIP negyedik évada, erről még a műsor indulása előtt közvetlenül beszélt Demcsák Zsuzsa a Mokkában. Akkori jóslatai többnyire beváltak, az élet a farmon valóban nem könnyű pár hírességnek, eddig olyan nevek távoztak a játékból, mint Kótai Misi, Bíró Ica, Polgár Tünde, vagy Rékasi Károly, miközben még mindig kitart pár olyan játékos, akiről nem gondoltuk volna.

Szabyest például már a kezdetektől nagyon sokakat idegesített a nem ritkán léha magatartásával, vagy a pucérzuhanyzással, de még mindig versenyben van. Rékasi Károllyal közös csörtéi már-már hiányoznak, a fiatal énekest azonban nem kell félteni, azóta új ellenlábast szemelt ki magának, leggyakrabban Király Leventével akasztják össze a bajszukat.

Rékasy Károly egyébként egy sérülés miatt volt kénytelen távozni a játékból, azóta kiderült, hogy a seb veszélyesebb volt, mint ahogy azt a TV-n keresztül megállapíthattuk volna, az orvosok még az amputálás veszélyét is belengették.

A műsor most újabb áldozatot szedett.

Demcsák Zsuzsa már eddig is látványosan bajlódott, bár a rövid jelenésekre mindig nagyon összeszedte magát, de tudni lehetett, hogy az egészségi állapota nincs teljesen rendben. Volt hogy rázta a hideg, miközben a farmon nyári kánikula uralkodott. Most azonban ki kellett hagynia az adást, nem bírta tovább, a betegség ledöntötte a lábáról. A rossz hírt Zsolti gazda közölte az alábbi adásrészletben:

A játékosokat sokkolta a hír, de Demcsák Zsuzsa remélhetőleg hamar visszatér, milliomos párja is biztosan ott állt mellett a a bajban, aki mint kiderült, már el is jegyezte, pedig még egy éve sincs, hogy Zsuzsa elvált. Bizonyos nézők (akik Demcsákot a közösségi médiában is figyelemmel követik) egyébként akár még számíthattak is erre a kis kihagyásra, ugyanis mikor a műsort forgatták, Demcsák az instagram oldalán osztotta meg, hogy gyengélkedik és beteg. Mint írta:

"Valaki mondja meg, miért én vagyok az, aki a nyár közepén megfázik, aki 10 napja nem kap levegőt, aki emiatt nem alszik. Most ütött be egy allergia?

A kommentelők között egyébként volt aki covidra gyanakodott, és persze volt aki inkább az oltásra. Zsolti gazda azonban mindenkit megnyugtatott, hogy meg fog ő gyógyulni, nem lesz vele probléma. Hogy mikor tér vissza a műsorba, az hamarosan kiderül, de mivel ez a betegség már jó régen történt, mi megnyugodhatunk, hogy Zsuzsa azóta is él és virul. Az mindenesetre biztos, hogy a FArm VIP-nek hamarosan vége lesz, és már lehet is tudni, hogy mikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás