promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazak voltak a pletykák: véget ért Demcsák Zsuzsa házassága, ez áll a döntés mögött
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, ami nem mindenkit lepett meg.

Az ország egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője Demcsák Zsuzsa, aki jó ideig a Life TV csapatát erősítette, jelenleg pedig a TV2-n, illetve a Super TV2-n futó Money or Love című társkereső műsorban láthatjuk őt. A programot sajnos nem elegen nézik, így annyira nem nyerte el a közönség tetszését, de a híresség ettől függetlenül is minden bizonnyal élvezi a meseszép környezetet, amiben forgathat:

Demcsák Zsuzsa kifejezetten aktív a közösségi oldalán, de a férjéről nem igazán oszt meg tartalmakat, ráadásul kevés időt tölt most Magyarországon is, így egy ideje felmerült a pletyka, hogy zátonyra futott a házassága Krishannal. Úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek, és Demcsák Zsuzsa valóban válik a férjétől – ráadásul sokan azt is jól megtippelték, hogy mi áll a döntés hátterében.

„A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok. Semmilyen kérdésre nem kívánunk válaszolni a sajtó tisztelt munkatársainak. Köszönjük az együttérzést!”

– írta Demcsák Zsuzsa.

Ezek alapján a műsorvezető és Krishan még mindig nagyon szeretik egymást, de a távolság és a különböző elfoglaltságaik közéjük álltak, és végül kioltották a szerelmük lángját. De az jó hír, hogy barátsággal, közösen hozták meg a döntést, így minden bizonnyal ők nem fogják bosszúból nyilvánosan kiteregetni a szennyest, mint ahogy egyes hírességekkel előfordult már az utóbbi időben.

Itt lehet megtekinteni Demcsák Zsuzsa posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás