promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa megmutatta az új otthonát, ettől a villától mindenkinek le fog esni az álla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa igazán gyönyörű helyre költözött, amit örömmel mutatott meg a követőinek.

Demcsák Zsuzsa már sok-sok éve bizonyítja, hogy ő nemcsak az ország egyik legjobb, hanem legszebb műsorvezetője is, hiszen jelenleg is rajongók tízezrei várják, hogy újra láthassák őt. Szerencsére hamarosan kezdődik a TV2-n a Farm VIP következő évada, aminek természetesen ismét ő lesz az egyik műsorvezetője, és az eddigi, sokat sejtető posztok alapján bombasztikusan fog kinézni majd:

Elég elfoglalt manapság Demcsák Zsuzsa, hiszen hamarosan nemcsak a Farm VIP következő szériájában, hanem egy új műsorban is láthatjuk őt, ugyanis a szeptember 4-én a TV2-n induló, majd másnaptól kezdve minden hétköznap este a Super TV2-n folytatódó Money or Love - Fogadj a szerelemre! című társkereső realitynek is ő lesz a házigazdája – szóval nincs megállás a híresség számára.

Demcsák Zsuzsa nemrég megmutatta a közösségi oldalán az új, gyönyörű otthonát is, amiben a következő három hónapban fog lakni, amíg a Money or Love-ot forgatja – a villa pedig valóban elképesztően szép, hiszen hatalmas, ráadásul medencéje is van, így szinte teljesen biztos, hogy a műsorvezetőnek sikerül majd kipihennie magát egy hosszú, dolgos nap után.

Nem csoda, hogy Demcsák Zsuzsa annyira lelkesen mutogatta az ingatlant, hiszen sokan csak álmodoznak arról, hogy egyszer eljussanak egy ilyen helyre, ő pedig most hónapokig élvezheti az ottani „luxust”.

Itt lehet megtekinteni Demcsák Zsuzsa új otthonát, amiben a Money or Love forgatása alatt fog lakni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás