promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa kívánatos cowboy lányként pózolt, sose volt még ilyen dögös
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsának cowboy csizmában sikerült felforrósítania a hangulatot.

Az ismert televíziós műsorvezető, Demcsák Zsuzsa boldog házasságban él a férjével, de még ez sem érdekli a rosszakaróit, ha pletykálkodásról van szó. Már többször is elhíresztelték, hogy a híresség biztos válni akar, mivel az utóbbi hónapokban látványosan lefogyott, és még a szokásosnál is dögösebb lett, mintha minden erejével be akarna pasizni – pedig ő annak idején állítólag még Hugh Jackmant is elutasította:

Demcsák Zsuzsa szerencsére nem a férfiak miatt fogyott le, hanem saját maga miatt, a szeretett férjével pedig köszönik szépen, továbbra is jól vannak.

A műsorvezető jelenleg is a Farm VIP következő évadán dolgozik Gáspár Zsoltiékkal, a nézők pedig örülhetnek, ugyanis Demcsák Zsuzsa egyszerűen kirobbanó formában van – lehetetlen lesz majd levenni róla a tekintetünket.

Demcsák Zsuzsa most is pillanatok alatt elcsavarta a követői fejét egy olyan szettben, amivel minden bizonnyal rengeteg ember szexuális fantáziáját elégítette ki: a gyönyörű híresség cowboy csizmába bújt, extra rövid farmernadrágot vett fel, és még a kidolgozott hasát is megvillantotta a felkötött felsőjének köszönhetően – vagyis brutálszexi cowboy lány lett belőle.

Nem csoda, hogy csak úgy záporoztak a tüzes, szívecskés hangulatjelek és a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek Demcsák Zsuzsa posztjához, amiben felfedte a vadító szerelését. A műsorvezető valószínűleg sosem volt még ilyen kívánatos, így szinte biztos, hogy rengeteg új rajongót/hódolót szerzett magának a csábító bejegyzéssel, amit itt lehet megtekinteni a kíváncsiskodóknak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás