promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2-n főműsoridőben kapott dührohamot a Farm VIP játékosa, elképesztő, ami lement a tévében
Borítókép:  TV2
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A piros csapat játékosa olyan ideges lett, hogy törni-zúzni kezdett a Farm VIP műsorában. 

Még mindig tart a TV2-n a Farm VIP, ahol egyre nagyobb izgalmak és feszültségek bontakoznak ki. Nem hiába, nemrég ugyanis két új csapattag érkezett a vidéki környezetbe, a sárgákhoz Laky Zsuzsi, a pirosakhoz pedig Hadas Alfréd. 

A csapatok pedig nemrég megdöbbentő hírt kaptak, méghozzá azt, hogy meg kell cserélniük a lakhelyüket. A sárgáknak így a pajtába kellett költöznie, a piros csapat pedig a felmehetett a dombtetőre a parasztházhoz. Ám egyáltalán nem ment könnyen senkinek sem a költözködés, legfőképp azért, mert a pirosak szinte mindent ételt elvittek a házból. Sőt, még koszt is hagytak, amelyet a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője nem tudott elviselni. 

Hadas Alfrédot annyira felőrölte az idegesség, hogy fogta a másik csapat egy poharát és földhöz vágta az udvaron, hangos káromkodó szavak kíséretében. 

Megláttam Szabyestnek a poharát és egyszerűen nem tudtam mást csinálni, minthogy földhöz vágjam. Ha ők nem látják szívesen a házban az ételt, amiből nekünk a további öt napban valahogyan túl kéne élnünk, akkor én nem látom szívesen az ő poharukat azon a helyen, ahol nekünk étel nélkül ki kell bírnunk 

- fejtette ki a fiatal fiú a gondolatait a műsorban. 

A csapattagokat alaposan lesokkolta, még Rippel Feri is úgy fogalmazott, hogy akkora indulat szabadult fel Alfrédban, hogy még ő is meglepődött. Balogh Edina és Lissák Laura is meglepődve szemlélték a történetet. 

Ez a viselkedés pedig a tévénézőknek sem tetszett, a TV2 Facebook-oldalán csak úgy záporoztak a hozzászólások a látottakkal kapcsolatban.

- Pont az ilyen kis gennykupacok miatt nézhetetlen műsor.... - olvasható az egyik hozzászólásban. 

- Alfika és Szabit haza kellene küldeni pofátlanok az egyiknek nagy a szája másik nem akar dolgozni! - jelentette ki egy másik kommentelő. 

 - Ez a gyerek nagyon agresszív! - jelentette ki egy harmadik hozzászóló. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás