promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Farm VIP szereplője elfelejtett melltartót húzni: Kiss Daniella hegyes mellbimbóitól az ész megáll
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiss Daniella olyan fotót mutatott magáról, hogy megáll az ész. 

Egy ideje már láthatjuk a TV2 kínálatában a Farm VIP műsorát, amely már többszöri alkalommal tér vissza képernyőre. Az adásokban két celebcsapatot láthatunk, akiknek termelési feladatokat kell elvégezniük, számukra teljesen szokatlan, vidéki körülmények között. 

Az idei évadban szerepet kapott Rékasi Károly, aki kapcsán igencsak negatív érzése van a tévénézőknek. A Barátok Közt egykori Barta Zsoltja sokak szerint idegesítő és rendkívül kellemetlen karakter. Ő többek között Szabyesttel és az egykori szépségkirálynővel, Kiss Daniellával van egy csapatban. 

A fiatal lány igazán csinos és elképesztő bombaalakja van, épp ezért nem is veti meg a dögösebb szereléseket, amelyeket a műsorban is láthatunk rajta. 

Nemrég közzétett egy fotót is, amely eléggé sokat mutat. Daniella ugyanis a Farm VIP egyik adásában elfelejtett fehérneműt felvenni, így a felsőjén keresztül szinte minden átlátszott a melleiből. Így vonul a piros csapat és a két műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti elé, még az a szerencse, hogy senki nem tette ezt szóvá neki. 

Az egykori szépségkirálynő követői igencsak odavoltak a fotóért, elképesztően sok hozzászólás érkezett, amely arról tanúskodik, hogy a férfi rajongóinak most nagyon tudott kedvezni. 

- Nagyon csinos vagy! Csak miattad nézem a farm vip- t - írta egy hozzászóló a dögös fotóhoz. 

- Eszméletlen csinos gyönyörű leányzó vagy - olvasható egy másik kommentnél.

 - Hmmm de szép cicik - írta egy harmadik kommentelő.

- Eszem megáll.. akinek szép a melle az nem hord melltartót vagyis szívesen levetné vagy fel sem veszi és máris jönnek a tahó kommentek. Gratulálok férfiak… Ha pedig szóvá tesszük, megkapjuk, hogy akkor minek mutogatjuk - védte meg egy hölgy Kiss Daniellát az alpári kommentek miatt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás