promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda hegyes mellbimbót villantott nem sokkal a gyilkosság után: hófehér ruhája mell tájékon szinte átlátszó, könnyű észrevenni mit kell nézni a képen
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemmel láthatóan kiheverte az Árulókban elszenvedett gazságot, szexibb formában állt a kamerák elé, mint eddig bármikor.

Schumacher Vanda közösségi médiás oldalait mindig élmény nézegetni, a műsorvezetőnő-színésznő nagyon érzi a 21. századot, és hát a genetikai lottón is elég szerencsés volt.
Az influencer pont lemaradt Zinedine Zidane óriási meccséről a brazilok ellen, mivel 1998 októberében született, legnagyobb (és egyben Közép-Európa legnagyyobb) tavának nyugati szegmensében.
Vanda karrierje híres német autóversenyző-névrokonát megszégyenítő sebességgel ívelt fel a média világában, az RTl Klub fogadta szárnyai alá az ifjú színésznőt.
Emlékezetes szereplése volt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol az embert próbáló feladatokkal operáló dzsungel-realitya hatodik évadának legjobb női versenyzőjének bizonyult, később pedig Nádai Anikót váltotta a Való Világ műsorvezetői posztján.

Legutóbbi fényképétől bizony sikeresen megfogtuk a padlót a szerkesztőségben: Vanda egy rangos eseményre, az influencereket díjazó Creator Awards 2023-ra kapott meghívást, és az esemény egyik legfényesebben tündöklő csillaga volt.
Vandának lehet valmai vonzódása az ókor iránt, már az Instagram-biojában is egy latin mondással jellemzi magát: fortis et liber, vagyis erős és szabad.
Vanda ruhaválasztása sem akármilyen: egy testhez simuló, elegáns szabású és hatású, gyönyörű hófehér ruhát választott, amiben olyan magabiztosan pózolt, hogy az bármelyik egykori római patrícius hölgy becsületére vállt volna.

Schumacher Vandát legújabban az RTL új, nagy sikerű krimi-realityjében, az Árulókban láthattuk a képernyőn tönnek között Nádai Anikóval, de számára véget is ért a kaland, a bűnösök ugyanis őt végezték ki a műsorban, Vanda és több társa legnagyobb bánatára. Nekünk azért úgy tűnik, hogy Vanda nem tört nagyon össze, amit ez a rendkívül kacér fényképe is bizonyít, amin bizony minden testrésze komolyan vette az "erős és szabad" jelmondatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás