promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi nélkül szexizik ezen a képen Sydney van den Bosch? Combfixes fotója beindítja a fantáziát, nemcsak a férfiakét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch bevállalós képet posztolt, ami kimozdította a komfortzónájából.

Sydney van den Bosch-t sokan a TV2-ről ismerik, hiszen már évek óta a Szerencsekerék szerencselányaként látható a képernyőn, de szerepelt korábban a Farm VIP-ben, legutóbb pedig a Dancing with the Stars-ban, ahol egy csúnya baleset is történt vele.

Sydney páratlan szépségű, fiatal nő, és most hamarosan elvált hölgy lesz, hiszen 5 év után úgy döntöttek párjával, Egerszegi Tamás labdarúgóval, hogy külön utakon folytatják.

Sydney van den Bosch tehát ismét egyedülálló, már külön is költözött exétől, de egyáltalán nem boldogtalan. A Dancing with the Stars-ban is fantasztikusan érezte magát. Mindenki egyetért abban, hogy az egykori szépségkirálynő meseszép nő, azonban most olyan posztot rakott ki a közösségi oldalára, aminek szövege bizonyára sokakat meglepett.

„Bátorság, szabadság, érzékiség. Talán ez a 3 szó jellemez a leginkább… pedig mindig és mindenhol megkapom, hogy nem baj, hogy nem vagyok szexi legalább vicces vagyok. Nos, a Calzedonia nem enged ennek… mindig mozgásban tart és kimozdít a komfortzónámból…”

Sydney bejegyzése miatt három dolog merülhet fel az emberekben:

  • először is, hogy ki az, aki szerint a Szerencsekerék sztárja nem szexi;
  • másrészt, hogy az alábbi kép nem csak Sydney-t mozdítja ki a komfortzónájából;
  • harmadrészt pedig, hogy vajon visel-e bugyit a TV2 szépsége.


Ugyanis olyan trükkösen van elkészítve ez a fotó, hogy tényleg azt a látszatot kelti, mintha Sydney nem viselne rajta alsóneműt. Az viszont biztos, hogy egy csipkés combfix van rajta, ami nagyon is jól áll neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás