promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladja a Dancing with the Stars versenyzője? Az élő adás előtt rakta ki Sydney van den Bosch
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch pár órával az élő adás előtt közölte videóban.

A Dancing with the Stars eddigi évadaiban többször is előfordult már, hogy az egyik híresség megsérült. Korábban Metzker Viktória és Pásztor Anna bordája sérült meg, most pedig Sydney van den Bosch szerzett az egyik lábában egy olyan sérülést, ami miatt veszélybe került a versenyben maradása.

Ugyan a Szerencsekerék szerencselánya mindent megtesz azért, hogy ne kelljen feladnia a műsort, de egy részleges térdszalag szakadás egyáltalán nem vehető félvállról, hiszen a további terhelés miatt akár el is szakadhat. Ezzel Sydney is tisztában van, de azért végig akarja csinálni a második élő adást, ha már ennyit készültek rá.

Sydney először a Bors-nak beszélt a sérüléséről, de néhány órával az élő adás előtt a közösségi oldalán is bejelentkezett egy élő videóval. A Bors-nak elárulta, hogy az egyik próba során rosszul lépett, emiatt sérült meg.

„Először azt hittem, hogy csak meghúztam a térdemet, de mivel egyre erősebb fájdalmat éreztem, sejtettem, hogy a szalag komolyabban sérült. Az orvos sajnos megállapította, hogy részleges szakadás van a térdem külső oldalszalagjánál”

Sydney kapott fájdalomcsillapítókat, de tisztában van azzal, hogy nem biztos, hogy versenyben tud maradni ilyen lábbal; bármennyire is szeretné. Mindenesetre sérülés ide vagy oda, a maximumot akarja nyújtani a szombati élő adásban. Erről biztosította a követőit is abban az élő videóban, amit néhány órával a show előtt raktak ki partnerével. A videóban elmondta, hogy a fájdalomcsillapítók után most kapni fog egy úgynevezett gyomorvédőt, hogy ne legyen problémája a sok gyógyszer miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás