promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris újraházasodik a Szerencsekerék csinos műsorvezetője? Sydney van den Bosch meglepte az embereket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új szerelem a láthatáron? Sydney van den Bosch csak most fog elválni focista férjétől, de máris az esküvői ruhában találta magát.

 

Minden bizonnyal Sydney van den Bosch rendelkezik az egyik legautentikusabb Instagramm oldallal, mi magunk is rendszeresen beszámolunk róla, mikor valami izgalmas fotóval rukkol elő az apai ágon holland felmenőkkel rendelkező modell-influencer. Bár a pletykalapok és a bulvároldalak most attól, hangosak, hogy 7 év házasság után Bosch házassága is zátonyra futott, a Szerencsekerék csinos műsorvezetője óriási tudatossággal építi tovább saját márkáját, insta oldaláról ugyanis egész egyszerűen egy szót sem ejt arról, hogy milyen óriási változás állt be az életében. Bár nem valószínű, hogy aki instán követi, az egyéb úton módon ne hallott volna már a válás híréről, ez akkor is szembeszökő.

A még mindig csak 27 éves modellt, aki korábban szép eredményeket ért el a TV2 A szépségkirálynő, és a köztévé Magyarország szépe című műsoraiban, illetve megnyerte a Miss Earth Hungary szépségversenyt is, eddig is gyakran érte az a kritika, hogy a közösségi médiában tökéletes képet fest az életéről, a porcelánmosoly illúziója mögé rejtve, hogy ő is csak ember. Sokan elfelejtik azonban, hogy a közösségi média egyáltalán nem arról szól, hogy minden intim pillanatunkat, bánatunkat és örömünket kirakjuk rá, és semmi baj nincs vele, ha valaki csak a szépet és a jót osztja meg a követőivel - aki pedig ettől frusztráltabbnak érzi magát, az rossz embereket követ.

Ha hihetni lehet a híreknek, Egerszegi Tamással békében mondtak búcsút egymásnak. A különválást nem nehezíti közös gyerek, ingatlan, vagy egyéb nagyértékű műtárgy se, így mindenkinek szabad a pálya, kíváncsian várjuk hogyan alakul a továbbiakban van den Bosch szerelmi élete, hiszen egy nem mindennapi szépségről van szó. Ma már az is egyre nagyobb ritkaságszámba megy, hogy valaki harminc éves kora előtt az oltárnál köteleződjön el, hát még az, hogy huszonévesen már túl is van egy váláson.

Sydney van den Bosch legutóbbi instagram bejegyzése alapján azonban egy percig se csügged, és most sem érez semmiféle idegenkedést, ha menyasszonyi ruhát kell felöltenie. Mint írja: 

imádom az esküvői ruhákat… mert van ami nem változik.

Vannak szerelmek, amik örökké kitartanak, ilyen a lányok és az esküvői ruhák viszonya is.

Közben pedig egészen biztosak lehetünk abban is, hogy Sydney van den Bosh lábai előtt már sorban állnak az udvarlók, és ha tehetnék, nem csak egy esküvői ruha kampány kedvéért öltöztetnék fehérbe TV2 műsorvezetőjét, hanem hogy a valóságban is oltár elé vezessék. Meg tudjuk érteni őket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás