promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő összefüggés lehet Tóth Gabi és Sydney van den Bosch válása között, valóban ez húzódna a háttérben?
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valóban ez állna a Szerencsekerék házigazdája válásának hátterébe?

Lehetetlen nem észrevenni, hogy milyen válási hullám söpört végig az országon, hetente érkeznek hírek újonan szétváló párokról. A sort a legnagyobb döbbenetet kiváltó sztár kezdte: Tóth Gabi tragikus hirtelenséggel, 6 év után jelentette be, hogy Krausz Gáborral való kapcsolata véget ért, a szerelmet pedig már meg is találta egy másik férfi oldalán. Papp Máté Bence a Fricska táncosa és az énekesnő új szerelme.

Utána Király Viktor és párja erősítették meg, hogy bár harcoltak a szerelmükért, sajnos elveszítették a küzdelmet és el kell engedniük egymás kezét.

Ezután Szigligeti Ivett és párja dobták be a törölközőt, külön utakon folytatják.

Majd újabb bomba csapódott le celebföldén: az Instagramon tökéletes életet élő Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya, illetve szépségkirálynő mondta ki, hogy ennyi volt. Befejezte házasságát focista férjével nem nem harcol tovább a kapcsolatukért.

Lehetetlen nem észrevenni azt a tendenciát, hogy Tóth Gabi elindított valamit. A válás hihetetlenül fájdalmas és nehéz dolog, akkor pedig hatványozottan rosszul érinti az embert, ha az még közérdeklődésre is számot tart és minden újságon a volt kedvessel közös fotó mosolyog az arcunkba.

Azonban ha megnézzük az utóbbi idők történéseit, akkor minden szem Tóth Gabi válására szegeződik, így a többiek a vártnál csendesebben és kevesebb reflektorfényben tudják intézni az ügyes bajos dolgaikat.

Könnyedén elképzelhető, hogy többen ennek fényében hozták meg azt, hogy már nem megfelelően funkcionáló párkapcsolatuknak most tegyenek pontot a végére: mondván van most nagyobb szenzáció az ő válásuknál.

És nem is gondolták rosszul: bár minden újság megírta a fenti híreket, a Tóth Gabi-Krausz Gábor párosa körüli érdeklődés nem akar csitulni, így a fenti hírek maximum rövid kis színesek az igazi nagy szenzáció mellett.

Ez perszer szigorúan magánvélemény. Bármi is legyen a háttérben, a legfontosabb az, hogy egy ilyen kényes és érzékeny dolog, mint egy életközösség vége a lehető legkevesebb fájdalommal és a legnagyobb tisztelettel kerüljön lezárásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás