promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien dubajozós fotóján minden látszik, a bugyijához is beleshetünk, de melleit is alig takarja valami
Borítókép:  YouTube/LifeTvHungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tátva maradt a szánk a modell fotója láttán.

Vasvári Vivien, az egykori kiváló atlétából lett modell Instagram-oldalát mindig szívesen nézegetjük, és legutóbb közzétett fotója is kiváló bizonyítéka annak, hogy ezt milyen jól tesszük, ilyen elegáns villantás ritkán látható.


Országos ismertséget a meglehetősen nagy sajtóvisszhangot kiváltó és megosztó, Viasat 3 csatornán sugárzott műsor, a Feleségek luxuskivitelben hozott a jelenleg 33 éves, gyönyörű szőke modellnek, aki két gyermek anyukája.

Úgy tűnik, Vivien az országba beszökő hideg időjárás ellen a sivatagi klímába menekült: frissen közzétett fényképén feltehetően egy Dubaiban található, exkluzív, autentikus sivatagi szafari élményt (például tevén lovaglást és beduinokkal való találkozást is, az alábbi videón némi képet kaphatnak a komplexum hangulatáról) kínáló parkból jelentkezett be férje, Bodnár Zsigmond társaságában, egy elképesztően ízléses és gyönyörű, fehér színű ruhában.


Vivien és férje nem akármilyen helyre látogattak el. A Sonara Camp önmagát sivatagi rezervátumként definiálja, és színes, széles programkínálattal áll az oda ellátogató szerencsések rendelkezésére.

Az Dubaiban járva már már alapvetőnek számít, hogy a hely éttermét a nemzetközileg magas szinten jegyzett francia séf, bizonyos Franck Sanna vezeti, aki a helyi konyhából táplálkozó, de természetesen a nyugati gasztronómiával is fuzionált menüt álmodott meg: ahogy az a 21. században progresszívabb helyeken már alapvetésnek számít vegán, vegetáriánus opciókkal is várják a vendégeket, de bő kínálattal készülnek a hús és a tengeri ételek rajongói számára is.

Vivien fehér ruhájában és gyönyörű szőke hajával, valamint hibátlan alakjával valósággal ragyog az Ezeregyéjszaka Meséi-t és az Aladdint idéző varázslatos sivatagi környezetben.

Ha Vivien az ókori Egyiptomba érkezik meg ilyen szerelésben, könnyen elképzelhető, hogy Kleopátra trónjára ültették volna, és most az ő sziluettje lenne olyan ikonikus, mint az egykori legendás egyiptomi uralkodónőé - mi csak reméljük, hogy Vasvári Vivien nem hagy fel jó szokásával, és a jövőben is ilyen hasonlóan elegáns, szép fotókkal örvendeztet meg minket:

Ha esetleg Vivien fotója láttán kedvük támadt némi sivatagi viccelődéshez, ajánljuk, hogy ne hagyják ki az alábbi cikkünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás