promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivienen röhög a fél ország, ennél kínosabb videót nem látsz ma
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien videója több, mint kellemetlen, ezt mindenkinek látnia kell.

Csak kevesen tudják, de a Feleségek luxuskivitelben című reality műsor és A Farm VIP csinos sztárja, Vasvári Vivien az ország egyik legtöbb követőjével rendelkező híressége, ugyanis jelenleg több, mint 1,2 milliós követőtábora van Instagramon. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ez mégis hogyan lehetséges, hiszen nem akkora név, mint például Tóth Gabi vagy Tóth Andi, akiknek összesen nincs ennyi követőjük a platformon – nos, a választ mi sem tudjuk, de az biztos, hogy ez egy elképesztően hatalmas szám a magyar celebeknél.

Vasvári Vivien jelenleg a harmadik gyermekét várja, akinek a nemét egy énekes előadás során jelentették be a világnak a férjével együtt. A kőkemény kritikus, Puzsér Róbert rendesen neki is ment emiatt a luxusfeleségnek, hiszen a szavai alapján egyáltalán nem tetszett neki, hogy egy ilyen pillanat során is kirakták magukat a „kirakatba” ahelyett, hogy a szeretteikkel meghitté tették volna azt.

Biztosan sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi napokban rengeteg hazai híresség reklámoz szinte pontosan ugyanolyan szöveggel egy üdítőt, amiben nincs aszpartám. G.w.M-től kezdve Gáspár Lacin keresztül többen is csináltak ilyen videókat, most pedig eljött az ideje, hogy Vasvári Vivien is beszálljon a „buliba” – de az ő felvétele sokak szerint rettenetesen kellemetlen lett.

Vasvári Vivien az üdítőt népszerűsítő videójában elvileg éppen főz, majd elkezdi elég gépiesen ecsetelni, hogy milyen jólesik számára ez a zero kóla – de akkor válik a legkínosabbá az egész, mikor elkezd belekortyolni a láthatóan üres dobozba, majd úgy tesz, mintha nagyon bejönne neki, újra beleiszik, aztán lerakja, és mindenki hallja az üres kongását a terméknek.

Vasvári Vivien elvileg nem csupán modell és üzletasszony, hanem színésznő is, bár ez a kommentelők szerint egyáltalán nem látszik a reklámszpoton, hiszen az úgynevezett „alakítása” a visszajelzések alapján egészen pocsék, mivel még azt sem tudta hihetően eljátszani, hogy egyáltalán ivott az üdítőből.

Akit érdekel Vasvári Vivien sokak által kínosnak titulált videója, az itt megnézheti:

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivienék énekléssel egybekötött, nagy gender reveal pillanatát, ami kiakasztotta Puzsér Róbertet is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás