promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert olyan kemény csapást mért Vasvári Vivienre, mint Mike Tyson fénykorában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nagyon kiakadt azon, amit Vasvári Vivienék csináltak az esküvőjükön.

Nemrég kiderült, hogy a Feleségek luxuskivitelben várandós sztárja összeházasodott a szerelmével, ráadásul az esküvő egyben gender reveal party is volt, és egy énekes előadás végén felfedték, hogy kisfiút várnak. Volt, aki szerint nagyon aranyos és már-már zseniális ez a húzás, de bőven akadtak olyanok is, akik kiakadtak ezen – utóbbi táborba tartozik az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is.

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó egyik adásában beszélt arról, hogy mit is hozott ki belőle ez a hír. A kiakadása alapján úgy tűnik, hogy a kritikusnak egyáltalán nem tetszett Vasvári Vivienék esküvővel összekötött gender reveal partyja, mivel ez is egy olyan dolog, ami teljesen elveszíti az intimitását azzal, hogy a nyilvánosság előtt történik – ez pedig már szinte kényszeres a celebeknél.

„Nem tudnak bulizni se együtt a barátaikkal, ők akkor is műsort adnak, ők akkor is show-t gyártanak, ők akkor is a kirakatban táncolnak. Annyi sincs, hogy önfeledten szórakozzanak, bulizzanak együtt azokkal, akiket szeretnek, hanem ő nekik akkor is a nagy nyilvánosságnak egy műsort kell gyártani abból, hogy fiú, vagy lány”

– mondta Puzsér Róbert, aki ezzel rendesen nekiment Vasvári Viviennek.

A kritikus a beszélgetőpartnereivel közösen arra is kitért, hogy milyen érdekes, hogy a celebek általában csak a sikereket, pozitív dolgokat osztják meg a nyilvánossággal, a kudarcokat, esetleges szégyellni való dolgaikat pedig nem igazán – illetve az is elgondolkodtató, hogy simán „beáldoznak” meghitt eseményeket és történéseket csupán azért, hogy növekedjen a követőszámuk, népszerűségük, celebhatalmuk.

Itt lehet meghallgatni Puzsér Róberték beszélgetését – mindenképp érdemes, nagyon érdekes gondolatokat boncolgatnak, némi humorral:

Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás