promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert olyan kemény csapást mért Vasvári Vivienre, mint Mike Tyson fénykorában
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nagyon kiakadt azon, amit Vasvári Vivienék csináltak az esküvőjükön.

Nemrég kiderült, hogy a Feleségek luxuskivitelben várandós sztárja összeházasodott a szerelmével, ráadásul az esküvő egyben gender reveal party is volt, és egy énekes előadás végén felfedték, hogy kisfiút várnak. Volt, aki szerint nagyon aranyos és már-már zseniális ez a húzás, de bőven akadtak olyanok is, akik kiakadtak ezen – utóbbi táborba tartozik az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is.

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó egyik adásában beszélt arról, hogy mit is hozott ki belőle ez a hír. A kiakadása alapján úgy tűnik, hogy a kritikusnak egyáltalán nem tetszett Vasvári Vivienék esküvővel összekötött gender reveal partyja, mivel ez is egy olyan dolog, ami teljesen elveszíti az intimitását azzal, hogy a nyilvánosság előtt történik – ez pedig már szinte kényszeres a celebeknél.

„Nem tudnak bulizni se együtt a barátaikkal, ők akkor is műsort adnak, ők akkor is show-t gyártanak, ők akkor is a kirakatban táncolnak. Annyi sincs, hogy önfeledten szórakozzanak, bulizzanak együtt azokkal, akiket szeretnek, hanem ő nekik akkor is a nagy nyilvánosságnak egy műsort kell gyártani abból, hogy fiú, vagy lány”

– mondta Puzsér Róbert, aki ezzel rendesen nekiment Vasvári Viviennek.

A kritikus a beszélgetőpartnereivel közösen arra is kitért, hogy milyen érdekes, hogy a celebek általában csak a sikereket, pozitív dolgokat osztják meg a nyilvánossággal, a kudarcokat, esetleges szégyellni való dolgaikat pedig nem igazán – illetve az is elgondolkodtató, hogy simán „beáldoznak” meghitt eseményeket és történéseket csupán azért, hogy növekedjen a követőszámuk, népszerűségük, celebhatalmuk.

Itt lehet meghallgatni Puzsér Róberték beszélgetését – mindenképp érdemes, nagyon érdekes gondolatokat boncolgatnak, némi humorral:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás