promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert megadta a kegyelemdöfést Schobert Norbinak, könyörtelenül darabjaira szedte a fitneszgurut
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert is megszólalt Schobert Norbi botrányával kapcsolatban, kőkemény szavaiban nem volt köszönet.

Ismét Schobert Norbitól hangos a sajtó, ugyanis nemrég hatalmas, 40 millió forintos büntetést szabott ki rá a Gazdasági Versenyhivatal, miután arra jutottak, hogy a fitneszguru cége, a Norbi Update Lowcarb Kft. megtévesztette a fogyasztókat. Ez akkora csapás volt Norbi számára, hogy nem sokkal később sokak legnagyobb meglepetésére bejelentette a visszavonulását.

Volt, aki Schobert Norbi mellé állt, és olyanok is bőven akadtak, akik mondhatni örömmel fogadták a visszavonulásának hírét. Természetesen az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is megszólalt a témával kapcsolatban, és a rá jellemző őszinteséggel osztotta meg a véleményét az egész országgal – és úgy tűnik, hogy nem ütötte őt túlzottan szíven a fitneszguru döntése.

„Schobert Norbinak a tevékenysége messzemenőkig kimeríti a szélhámosság fogalmát. Az, aki tudja, hogy mit jelent az, hogy Update, meg Update 1-es, az tudja azt, hogy az Update sonka, Update 1-es sonka, amit vásárolsz az Update üzletekben, az miért is szélhámosság. Nos, azért, mert az Update, mint módszer az azt a struktúrát támasztja, amelyben a sonka az Update 1-es. Bármilyen sonka Update 1-es. Akármilyen sonkát vásárolhatsz, az csak Update 1-es lehet. De ő forgalmaz Update 1-es sonkát, amivel indirekt módon azt a benyomást kelti (persze nem hazudja, hogy más sonka ne lenne Update 1-es, dehát ennek az a neve, hogy Update 1-es sonka), indirekt módon azt sejteti, hogy ez olyan fajta sonka, ami Update 1-es, kvázi más sonka nem Update 1-es”

mondta Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó egyik adásában.

Kemény szavak ezek még úgy is, hogy Puzsér Róbert szinte sose fogja vissza magát, főleg nem az ehhez hasonló, „szaftos” témák esetében. A visszajelzések szerint sokan osztják a kritikus véleményét, de páran azt is megemlítették, hogy hiába zúdult rá most óriási gyűlöletcunami Schobert Norbira, az utóbbi évtizedekben rengeteg embernek segített lefogyni és egészségesebben élni, így sokan hálásak lehetnek neki.

Itt lehet megnézni egy részletet az Önkényes Mérvadó fent idézett adásából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás