promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelique Boyer keblei az egész képernyődet beterítik, a 2000-es évek legnépszerűbb sorozatsztárja ma is felfoghatatlanul szexi
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kontinenseken át rajongtak az igéző fekete démonért, aki mostanában szőke szexszimbólumként hódít.

Még jóval a Netflix megjelenése előtt teljesen mást jelentett a családi tévézés. Újságosnál tévémagazinokat vettünk, én pedig szépen berikáztam mindent, ami érdekelt. Mivel azonban a szüleim szobájában volt a tévé, ez tulajdonképpen nem is volt részemről releváns, mert vétójogom nem volt, viszont néha-néha egybeesett az, ami engem és őket érdekelte.

Anyukámmal közös szenvedélyünk volt a spanyol, brazil, mexikói, később pedig a török szappanoperák nézése, mindig követtük az aktuális kínálatot és teljesen képben voltunk a szereplők életútjával akkor is, ha éppen három sztori futott három külön csatornán.

Szinte az összesre emlékszem, de természetesen a Paula és Paulina vezette a sort, az Esmeraldát is nagyon szerettem. Hát igen, átlagos ízlés. Azonban egyszer csak elkezdtek vetíteni egy sorozatot, mely a Teresa nevet viselte és amit szóba hozva más társaságokban nem igazán látom a többieken a felismerés szikráját: pedig igazán kiváló sorozat volt.

A főszereplő hölgy, Teresa, akit Angelique Boyer alakít egy számító, kapzsi, ám annál szexibb perszóna, akibe a sorozat összes férfi szereplője halálosan szerelmes volt. Ő ezt ki is használva lépdelt egyre feljebb és feljebb a bankszámlaegyenleg és ranglétra párosán, míg végül lufiként bezuhanva rá kell jönnie: szerelem és család nélkül nincs boldogság.

A sorozat különlegessége abban rejlett, hogy a gonosz főhős megjavult és a szálak valóban úgy rendeződtek el, hogy az egyszerre volt meseszerű és mégis életszagúbb, mint az összes többi hasonló alkotásnál.

A minap jutott eszembe, hogy mi lehet a kérdéses hölggyel, forgat-e még (a válasz egyébként igen), azonban ennél nagyobb meglepetés is ért: a való életben is összejött és immárom 19 éve egy párt alkot filmbéli partnerével, Sebastian Rullival és szemmel láthatóan évek múltán is lángol köztük a szerelem. Rengeteg közös fotót posztolnak és azonnal kommentelnek a másik kép alá valami kedveset.

A most kirakott kép alá is kedves üzenetet hagyott a művésznő férje, amit nem is csodálunk: ilyen fényképet kirakni az internetre igen merész dolog, valószínűleg még a mai napig is férfiak ezrei fenik a fogukat a szépséges bajkeverőre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás