promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanicról előkerült egy intim videó, leesik testéről a ruha zuhanyzás után és vadító csipkés bugyiban áll előttünk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic videója felborította az internetet.

Gabriela Spanic az elmúlt években visszatért Magyarországra, és rengeteg cikk jelent meg róla. A venezuelai származású színésznő ugyanis elképesztően sok interjút adott, nagyon sokat beszélt korábbi szerepeiről, illetve Magyarországról is. A Paula és Paulina szappanopera sztárja pedig igazán otthonosan érezte magát nálunk, és miközben ő itt volt velünk, Budapesten is  nagyon sokan összefuthattak vele személyesen is az utcákon. Közben pedig a sorozatát is újra játszani kezdték a tévében, szóval egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a magyar Dancing with The Stars produkcióban újra a magyarok elé lépő sztár körül felbolydult Magyarország,

és újra rajongás fogadta a sztárt hazánkban.

Közben pedig már úgy tűnik, hogy Gabriela Spanic neve a Dancing with The Stars műsorral szinte egybeforrt hazánkban, nem is csoda ez, hiszen szerepelt eddig mind a két magyarországi évadban, és Andrei Mangrával igazi álompárt is alkottak. Nagyon jó párost alkottak, és nagyszerű produkciókat adtak elő a színpadon is, a média pedig előszeretettel foglalkozott velük. A második évadban pedig a zsűrihez csatlakozott a sztár, így természetes, hogy felvetődik a kérdés, vajon újra láthatjuk majd őt Magyarországon, talán visszatér a műsor harmadik évadában is?

A Borsonline is feltette ezt a kérdést, hiszen a műsor zsűrijében még akad hely, sőt, ők meg is kérdezték az olvasókat, hogy kit látnának szívesen, és bizony felvetődött Gabriela Spanic neve is. Ám egyelőre nem lehet tudni, hogy ki ül majd be a műsor zsűrijébe.

Gabriela Spanic mindenesetre nagyon aktív a közösségi oldalán, nemrég egy elképesztő fehérneműs nosztalgiavideó látott napvilágot az Instagramon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás