promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
56 évesen is terminátortestű csodafickó az Esmeralda-sorozat sztárja, Gabriela Spanic egykori szerelme, magyarok százezreinek imádott színésze
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már 56 éves a szappanoperák jóképű szuperfickója.

Fernando Colunga egy igazi szuperpasi, aki a világ legnézettebb szappanoperáiban szerepelt a kilencvenes években, illetve a 2000-es évek elején. Rövid idő alatt világhírnévre tett szert, Magyarországon is százezrek követték az Esmeraldát, a Paula és Paulinát is az évek alatt. Utóbbiban pedig Gabriela Spanic-kal szerepelt együtt a mexikói származású világsztár.

De mégis mit lehet tudni róla?

Fernando Colunga Olivares mexikói színész, aki 1966. március 3-án született Mexikóvárosban, Mexikóban. Az 1990-es években vált ismertté számos telenovellában, azóta számos televíziós sorozatban és filmben szerepelt, mind Mexikóban, mind más spanyol nyelvű országokban. Colunga-t sokan a spanyol nyelvű tévék szexszimbólumaként tartják számon, és sikeres karrierje során többször is elnyerte a legjobb színészeknek járó díjat hazájában.

Elképesztő, hogy régen ezeknek a telenovellálnak mennyi nézője volt. Például a statisztikákból lehet tudni, hogy bizony a Paula és Paulina utolsó részét Mexikóban, a széria hazájában a lakosság 70 százaléka nézte a tévében, és még ha túlzónak is hathat ez a szám, és kevesebb is, azt kell mondanunk, hogy brutális, hogy mekkora rajongótáborra tett szert a sorozat. És részben ez a színésznek köszönhető.

És még ma is igaz az állítás, hogy ő Dél-Amerika egyik szexszimbóluma, kevesen tudják róla, hogy polgári végzettsége építészmérnök, és csak az egyetem elvégzése után próbált szerencsét a showbizniszben, először pedig dublőrként.

Így néz ki most a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás