promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görnyedt nyugdíjas lett A klinika jóképű Udója, már a 69. évét tapossa Sascha Hehn
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elröppent az idő az ifjú Brinkmann feje fölött is.

Talán még a Magyar Televízió sem gondolta, hogy milyen elsöprő sikert arat majd A klinika című német (NSZK) kórházsorozat kis hazánkban. Magyarországon 1988-ban tűzték először műsorra az 1985 és 1989 között forgatott produkciót, amelynek mind a mai napig jelentős rajongótábora van.

A nyugati fíling mellett a csinos, ápolt hölgyek és a sármos férfiszínészek is nagy szerepet játszottak a sorozat sikerében, akkoriban aligha létezett olyan magyar nő, aki ne lett volna legalább egy kicsit szerelmes Brinkmann professzorba, vagy a fiába, Udóba.

Utóbbit a müncheni születésű Sascha Hehn alakította, aki 30–35 éves volt a forgatás idején. A magas, jóképű német fickó természetesen A klinikában is a nők kedvencének számított, később pedig az érettebb karakterszerepek találták meg, 2014-ben például ő váltotta Siegfried Rauchot (Nem kell mindig kaviár) az Álomhajó kapitányi székében.

Kevesen tudják, hogy Hehn keresztneve Alexander Josef Alberto, ezt becézik a jobban ismert Saschának. Az októberben már a 69. születésnapját ünneplő sztárnak az apja is színész volt, Albert Hehn, akinek hősünk a negyedik házasságából született.

Sascha magánélete is mozgalmasra sikeredett, de idős korára megállapodott, egy Gloria Krass nevű filmproducer hölggyel él együtt egy kis bajorországi településen, a természet közelében. Imádja a golfot, békésen tengeti napjait, továbbra is dolgozik, és bár gyermeke nem született, véleménye szerint nem lett volna rossz apa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás