promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magas homlokú nagypapa lett a Dallas szívtipró Bobby Ewingja, így néz ki most a 73 éves Patrick Duffy
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig lehet felismerni manapság a Dallas 73 éves sztárját, Patrick Duffyt.

Magyarországon is elképesztően sikeres volt a Dallas című sorozat, aminek az ikonikus főcímzenéjét valószínűleg most is bárki kívülről fújja. Az itthon eredetileg 1991 és 1997 között sugárzott szériában megismerhettünk a Ewing családot, benne a furfangos Jockey Ewinggal, és a jóképű Bobby Ewinggal – utóbbit az akkori idők egyik legsármosabbnak tartott színésze, Patrick Duffy testesítette meg hosszú éveken keresztül.

A jelenleg 73 éves Patrick Duffyt persze nemcsak a Dallasból ismerheti a magyar közönség, hiszen ő volt az Egyről a kettőre című családi vígjáték sorozat sztárja is, szóval meghatározó alakja volt itthon a '90-es éveknek, mindenki ismerte az arcát.

Patrick Duffy a rajongói legnagyobb örömére jelenleg is nagyon aktív, folyamatosan szerepel filmekben, sorozatokban és rövidfilmekben is egyaránt, vagyis kicsit sem fordított hátat a színészkedésnek.

A világsztár tavaly belevágott a kenyérbizniszbe, különleges csomagokat kezdett el árulni, amikkel bárki otthon is készíthet finom kenyereket magának. Valószínűleg megihlette őt, mikor a világjárvány miatt mindenkinek otthon kellett maradnia, és a házi kenyérsütés volt az egyik legnépszerűbb hobbi – többek között Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal is megpróbálkozott vele a karantén alatt.

Patrick Duffy rengeteget változott az utóbbi évtizedekben, elegánsan megöregedett, ősz haja lett. Manapság szinte alig lehet ráismerni, de még mindig remekül néz ki, nagyon boldog a párjával, és ez meg is látszik rajta. Igaz, hogy már nem olyan, mint mikor Bobby Ewingként láthattuk őt a tévében, de egyáltalán nincs oka panaszkodni.

Így néz ki most Patrick Duffy és a párja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás