promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen szétnyílt a Cápák között dívájának blézere, igazi csúcsragadozóként dönt le a lábunkról a város királynője
Borítókép:  igenyesferfionlinemagazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nem is királynő, egyenesen császárnő.

Apró Anna nem éppen az átlagos celebnők kategóriájába tartozik. Az, hogy személyében egy gyönyörű hölgyről beszélünk, szinte alapvetés, de Anna nem csak külsejével varázsolja el az embereket: az ország a Cápák Között című, befektetős műsorból ismerhette meg, ahol Apró Anna fiatal kora ellenére a sikeres, rafinált üzletasszony minőségében lett meghívva.

Anna 2016 óta részvényese az Oxo Technologies nevű befektetői társaságnak, aminek tőzsdére lépését követően már igazgatósági tagja is. Az üzletasszony a médiamegjelenéseit tekintve sem a szokványos utat járja: a nyuszis magazin címlapja helyett Apró Anna inkább a Forbes magazinban szokott szerepelni -de ez szerencsére egyáltalán nem akadályozza meg őt abban, hogy a saját közösségi médiás oldalain szexi tartalmakkal örvendeztessen meg minket.

Az RTL Klubon december 4-én startoló új reality, a Város Királynői beszédes című műsor, és a nemes társaságnak Apró Anna is része lesz. A műsor egyfajta újraértelmezése a Viasaton futott, botrányoktól sem mentes Feleségek luxuskivitelben című műsornak.


A szereplésre kiválasztott hölgyek sokfélék: van köztük házas, szingli, középkorú fiatal, egy dolog azonban közös mindannyiukban: az átlagemberhez képest szemtelenül vastag pénztárca. Ebből kifolyólag a műsor sem a napi bevásárlások, mind inkább a fényűző pezsgős partik és a lélegzetelállító ingatlanok műsora lesz.

Anna Instagramon közzétett fényképével bebizonyította, hogy tudja mi az a stílus, és magabiztosan él is vele. Üzletasszony-imidzséhez passzolóan nem közönséges ruhát választott a szexizéshez: szürke, kockás blézert választott, amihez természetesen a szoknyája is passzol (gyanítjuk, hogy szabó munkája) - akárcsak alatta a fehér színű melltartó. Ha egy ilyen manővert mutatna be egy üzleti megbeszélésen, hamar elterelődne a figyelem az ügyről, ebben egészen biztosak vagyunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás