promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi dráma rég volt egy műsorban: elképesztő ordítozás, sírás, sérülés, visszalépés történt a Farm VIP-ban
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény feladatot kaptak a játékosok, nem is bírta ki mindenki. Óriási drámák a Zsolti gazda farmján.

A piros és a sárga csapat továbbra is nagy küzdelmekben van a Farm VIP-ben. Ha épp nem valamilyen termelési feladatot kell ellátniuk, akkor Zsolti gazda és Demcsák Zsuzsa valami jó kis ügyességi feladatot talál ki a játékosoknak. A kedélyeket tovább borzolja, hogy a csapatokon belül is nagy feszültségek vannak, Rékasi Károly és Szabyest között például úgy elfajultak a dolgok, hogy a kommentelők már Szabyestnek kellett külön videót forgatnia Károly mellett, mert sok kommentelő annyira elragadtatta magát, hogy nyomdafestéket nem tűrő hangon szapulta az interneten a Barátok közt egykori színészét. Ezt a videót itt tudjátok megnézni:

Károly valóban rengetegszer olyan hangnemet üt meg, ami már nem lenne való a főműsoridőbe, a káromkodás sem olyan ritka már. Sőt, az ordítozás már annyira gyakori, hogy már meg sem üti az ingerküszöbünket, Károly alig bír magával, ha Szabyestről van szó. Isten azonban nem ver bottal, szokták mondani, így legyen a sok indulat bármennyire indokolt vagy indokolatlan, Károly végül ágynak dőlt, mert megsérült a lába. Rékasi állapota súlyos, legalábbis Gáspár Zsolti szerint, aki rögtön orvoshoz küldte:

A mostani adásban is volt egy igazán embert próbáló feladat, a csapatok párokba rendeződve kellett megtartsanak egy téglát a levegőben páros lábbal, és ehhez semmilyen segítséget nem kaptak. Volt aki annyira nehezen bírta, hogy már sírt fájdalmában, míg mást hangos ordításra ingerelt a feladat.

Balogh Edina picit összeroppant, a végén már segítség után kiáltozott, Lissák Laura pedig sírva fakadt, miután vége lett a játéknak. Az biztos, hogy ennyi remegő végtagot még sosem láthattunk:

Szabó Simon még azelőtt feladta a játékot, hogy egyáltalán elkezdődött volna, egyszerűen nem bírta a háta, amire már előtte is sokat panaszkodott. Dorina vállalta helyette a megmérettetést, és mint később kiderült, mennyire jó döntést hozott ezzel a piros csapat.

Szabyest is úgy döntött, hogy inkább cserben hagyja a csapatát, egyébként is sérült (megvágta az ujját, ami nyilvánvalóan roppant releváns ebben a feladatban).

 

Az biztos, hogy ez volt az eddigi legkeményebb fizikai feladat, ami mentálisan is rengeteget igényelt a játékosoktól. Nem is feltétlenül azok maradtak talpon a végére, akiknek a legnagyobb a hasizma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás