promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges kiakadást okozott a Farm VIP, a TV2 olyan képsorokat adott le, ami felháborította a nézőket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiakadtak a Farm VIP nézői a műsorban látottak miatt.

A Farm VIP-nek igen népes rajongótábora van; a TV2 reality-műsorát szeretik a nézők, és az idei évadot is nagyon sokan követik figyelemmel. Nem is olyan régen megtudtuk, hogy meddig tart az idei szezon: ugyan a karácsonyi napokban természetesen nem lesznek képernyőn Demcsák Zsuzsáék, de két ünnep között láthatjuk az utolsó adásokat egészen december 29-éig, amikor is egy meghosszabbított adással fog véget érni a Farm VIP.

A reality-ben mindig történik valami, ami miatt a nézők szót emelnek a műsor közösségi oldalán, és ez most sem volt másképp. Tömeges felháborodást okozott a vasárnapi adás, amiben a játékosok közül ketten olyan viselkedést tanúsítottak, ami nagyon nem tetszett az embereknek.

A nézők véleménye szerint Som-Balogh Edina és Lissák Laura egyáltalán nem tudja, hogy mire vállalkozott, mikor elfogadta a TV2 felkérését, hogy szerepeljenek a műsorban. Nem elég, hogy nem igen akarják kivenni a részüket a "piszkos" munkából, de az egész játékukat egy hosszú wellnessezésnek gondolják, amit nyilván egyes játékostársaik sem néznek jó szemmel. Rippel Feri bizony ki meri mondani, ha valami nem tetszik neki, és most is volt egy kis összeröffenése a két hölggyel.

Az alábbi képsorok a nézőket is kibillentette a nyugalmi állapotukból:


A nézők szemében most nagyot zuhant a Dancing with the Stars idei évadjának harmadik helyezett profi táncosa. Lissák Laura óriási csalódást okozott azoknak, akik a táncos showműsor alatt rá és T. Danny-re szavaztak, mert nem hitték volna, hogy - ahogy ők fogalmaznak - ennyire lusta. De a Barátok közt egykori sztárja, Som-Balogh Edina is hasonlóan viselkedik az egész játék alatt, és emiatt kiakadtak az emberek. Felháborodásukat az a megszámlálhatatlan mennyiségű komment bizonyítja, ami a vasárnap adás után elárasztotta a Farm VIP közösségi oldalát.

„Szerintem is a lányokkal van baj. Kegyetlenül lusták es szemtelenek. Csak az uszításon jár az eszük ahelyett, hogy dolgoznának”

„A két lány leszerepelt a szememben Lusták, szervezkednek Feri ellen. Laura nagy csalódás! Hajrá Feri! Remélem a két lány kiesik!”

„Rettenetesen lusta Edina is, csak termelési feladatot csinál meg, de az állatokkal nem foglalkozik, mióta a parasztházban van! Ma is kilépett a betűs versenyből, így akar nyerni?? Remélem kiesik a két lusta!! Igaza van Ferinek, mindent ő csinál!”

„Sajnos a lányok nem értik, hogy mire jelentkeztek! Ez nem szanatórium, nem wellness hotel! Kár, hogy ezt az oldalukat is megmutatták”

„A két lány nagyon csúnyán viselkedik! Ez egy verseny, itt mindenki egyforma. Az állatok éhen halnának, ha nekik kellene ellátni őket. Én nagyon csalódtam bennünk”

- írták a dühös nézők, akik Szabyestnek is nekiestek a kommentszekcióban, miután durva jelzőkkel illette Hadas Alfrédot és Rippel Ferit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás