promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valódi mészárlásba kezdtek a játékosok a Farm VIP-ben, ez már a nézőknek is sok volt, többeket kiakaszt ez a képmutatás
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy közeledünk a fináléhoz, egyre többen mutatják ki a foguk fehérjét.

Szabyest az előzőnapi kiesésekor megjósolta, hogy a távozásával jókora mészárlás fogja kezdetét venni, és Rippel Feri nem is kertelt, rögtön a bajtársak tudtára adta, hogy ő bizony egyenként fogja levadászni a játékosokat, minden erejét bele fogja rakni a győzelembe. Feri agresszív stílusa azonban sok nézőnek nem tetszik, és ennek hangot is adnak a facebookon:

"Ebben a szakaszban már nem közös csapatjáték folyik ' itt mindenki magáért harcol és taktikázik a bent maradásért, ezzel nincs is baj de nem szabad eldurvulni senkinek sem és egyet ne felejtsenek el a játékosok a nézők mindent látnak és hallanak és nem felejtenek' ezért nagy hiba a kamerába hazudni és valótlanságot állítani egymásról!"

"Ez egy őrült ember..rossz volt nézni. Az az öröm, és a bosszú ami átjárja a testét, tekintetét! 
"Adásról -adàsra elenszenvesebb ez az artista "művész''! (Szerintem.)

Ezeknél persze akadnak sokkal személyeskedőbb megnyilvánulások is, ugyanakkor az így is látszódik, hogy még a negatív véleményt megfogalmazó nézők között is rengetegen vannak, akik Rippel Ferit tartják a legesélyesebbnek.

A piros csapat mindenesetre darabokban van, a játékosok egymás ellen fordultak, ez is vezethetett oda, hogy Rippel Feri lemondott a csapatvezetésről, inkább nem vállalta. A lányoknak mindenesetre ez nagy megkönnyebbülést hozott, mivel Edina és Laura elmondták már korábban, hogy nagyon tartanak Feritől. A nap végére azért Ferencet is megterhelte a sok civakodás, ármánykodás, képmutatás, bevallotta, hogy lelkileg padlóra került:

A nap folyamán ugyanis volt egy nagyon tanulságos játék, ahol a Farm VIP lakói összetörhették egymás szívét, de előtte ki kellett találniuk, hogy ki a csapat szíve, ki a leghasznosabb tag, ki áskálódik a legtöbbet, ki a legőszintébb játékos, illetve ki a legfölöslegesebb? A játékosok hamar felismerték a kihívás csavarosságát, Rippel Feri el is mondta, hogy szerinte erre most igazán nem volt semmi szükség.

Valójában ugye azt kellett eltalálni, hogy a csapat szerint ki mit gondol, ahhoz, hogy utána törni lehessen a szíveket. A sok szembesítés felért egy mészárlással, hiszen rengeteg meglepetést okozott, az, hogy ki kire tette a voksát, a vélemények pedig sokszor nagyon tudnak fájni. Demcsák Zsuzsa itt ismertette a szabályokat:

Rippel Ferit választották a leghasznosabbnak, Johnny-t pedig a legőszintébbnek, Balogh Edinát pedig a legtöbbet ármánykodónak. Ő ezt a termelést segítő játékot végül megnyerte, így egy millió forinttal lett gazdagabb. De ennél talán érdekesebb, hogy Rippel Feri és Johnny között nyílttá vált a küzdelem, utóbbi ügyesen "törte össze" Feri szívét. Szabó Simon is egyre taktikusabb, lehet van ebben némi színészkedés, amiről a játékosok hajlamosak megfeledkezni, és inkább csak Balogh Edinának róják fel.

A nézők azonban nem csak Ferire, hanem gyakran Simonra is ki vannak akadva, aki a játékban megsértődött, amiért kiejtették, miközben igencsak nagy része van benne, hogy a piros csapat ennyire széttartó lett.

"A s@#rkvaró Simonkának rosszul esett, nem kéne ilyen gusztustalannak lenni, hirtelen elmúlt a HÁTFÁJÁSA a sumákolásnak VÉGE , nem sírni kéne ........HAJRÁ FERI......"

"Nem is értem , hogy mit várt a Simon , pipacsos búzamezőt ??? ....amikor bujtogatta a kis " lezbiket " a Feri ellen , nem csinált semmit jóformán , az utilaput a Ferire rakta , most meg " szegény " Simonnak milyen rosszul esik és eljátssza a hattyú halálát . Úgy bántak vele , ahogy ő a többiekkel és láss csodát , megsértődött . Abszurd !"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás