promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Edina csapattársa miatt hagyhatta el a férjét? Találgatnak a Farm VIP nézői
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Edina túlságosan közel került a csapattársához?

A Farm VIP idén már negyedszerre tért vissza a TV2 képernyőjére, amely igazán sok izgalmat tartogatott a nézők számára, akik már az első pillanatban megállapították, hogy kivel nem szimpatizálnak. Sokan nem kedvelték Rékasi Károlyt, akinek végül egészségügyi okok miatt fel kellett adnia a játékot, de Szabyest is igazán megosztó gondolatokat okozott a tévénézők fejében. Ám a műsor ma véget ért, december 29-én rendezik meg a döntőt. 

A TV2 úgy döntött ugyanis, hogy a Farm VIP már az újév előtt véget fog érni, és kiderül ki lett a nyertes. Épp ezért már december 27-én három játékos ki is esett a megmérettetésből, vagyis Lissák Laura, Lakatos Levente és Sánta Laci számára ért véget a műsor. 

A legjobb öt között pedig ott volt Balogh Edina és Szabó Simon is, akikről most igencsak elkezdtek pletykálni a nézők. 

Sokan fejtegetik ugyanis, hogy lehetséges, hogy az egykori piros csapat két tagja túlságosan is közel került egymáshoz. Ezt pedig arra alapozzák a tévénézők, hogy jó néhány adásban simogatták egymást, majd mikor a véghajrába bekerültek Edina szinte ráugrott Simonra.

Balogh Edina lehet nem véletlenül jelentette be nemrég a válását?  És már nem egy adásban vettem észre, hogy a Szabó Simon simogatja egy-egy játék után

- jelent meg egy poszt a Redditen, amelyhez egy árulkodó videót is csatoltak. 

A bejegyzés alatti kommentekben pedig sokan egyetértenek és gyanakodnak, hogy vajon mi alakulhatott ki kettőjük között. 

- Itt volt egy poszt, ami alatt valaki írta, hogy Simonnal összejöttek. Aztán kavarodás is volt hogy a farmos Simon vagy valamelyik másik Simon, de ma pont azt néztem, hogy lehet van alapja a dolognak  - írta a bejegyzéshez egy kommentelő. 

 - Még a végén ugyanaz lesz mint amit Kulcsár Edina csinált, bejelenti a válást, majd pár nap múlva az új paliját, végülis mindketten Edinák, a név kötelez - jegyezte meg egy másik hozzászóló.

- Ha igaz is. Edina biztos nagyon odafigyelhet rá, ha egy hát/derékfájós emberre ráugrik.. - írta egy harmadik kommentelő. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás