promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mi van Balogh Edina és Szabó Simon között, kapcsolatukról vallott Farm VIP győztese
Borítókép:  TV2/Femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Simon elmondta, milyen a kapcsolata Balogh Edinával.

Miközben a Farm VIP rajongóinak egyik fele arról beszél, hogy Szabó Simon biztos csalással tudta megnyerni a döntőt - főleg, miután Vajda Johnny megdöbbentő kijelentést tett Lakatos Levente műsorában -, a másik oldal arról találgat, valóban szerelem lehet-e Balogh Edina és Simon között.

Mint kiderült, a Barátok közt egykori sztárja 11 év együttélés, és két közös gyermek születése után elvált a férjétől, és most arra is fény derült, hogy Szabó Simon is egyedülálló, elvált férfiként vágott neki a Farm VIP-nek.

A nézők kiszúrták, hogy Edina és Simon igencsak összemelegedett a műsorban, sokat voltak együtt, kettejük beszélgetéseiből azt szűrték le, hogy bizonyára több lehet köztük puszta barátságnál. Nem telt bele sok időbe, a bulvármédiának sikerült szóra bírnia a műsor győztesét. Szabó Simon a Story magazinnak árulta el, milyen kapcsolat van közte, és Balogh Edina között.

„Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét. Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent”

Ilyen sejtelmes választ hallottunk már nem is olyan régen. A Dancing with the Stars alatt Krausz Gábor fogalmazott hasonlóképpen, mikor Stohl András arról faggatta, hogy az egyik produkciójuk után megcsókolta-e Mikes Annát. Most Szabó Simon is ezzel a kijelentéssel fokozza az emberek kíváncsiságát, és tartja életben a pletykák, miszerint szerelem szövődött közte és Edina között.

De hogy mi az igazság a kapcsolatukról, azt egyelőre csak ők ketten tudják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás